På puffen…

10. oktober 2012

Ukategorisert

Har jeg vanligvis endel puter liggendes da ungene hiver dem rundt over alt, og de vil jo tross alt sitte i sofaen(hihi) uten alt dillet som er oppi den. Jeg har nå vendt meg til det nye trekket på sofaen, men savner det hvite trekket fortsatt. Har hatt hvit sofa alle de siste 6 årene, men har fortsatt en stue oppe med lik sofa i hvitt. Så da kan en jo bare bevege seg opp. Nå er høsten her for fullt, og jeg liker i grunnen ganske godt årstiden. Det bugner av gode tv programmer, og stearinlys i hele huset er jo superkoselig. 

Høst hos meg…


Ny “gevir” lysestake, Im in love…
Ny favo duftelys fra Voluspa, selges hos Vakkert.


 Favoritt kvasten min, disse er bare skjønne og høstlige…

 Sort fløyels blomst…vakker.

Da står 2 nye nattevakter for døren, og gleder meg til og komme på jobb og lese de hyggelige komentarene deres. Skal prøve og få komentert mer tilbake også. Med tiden strekker ikke til…

Lisette

10 kommentarer til “På puffen…

 1. creando

  Så fint du har det Lisette! Det är alltid så roligt att kika in hos dig och inspireras. Och du har utvecklats så mycket i din fotografering. Väldigt inspirerande det också!
  Kramar Kicki

  Svar
 2. Anonymous

  Du har det så utrolig fint! Alltid så fine bilder;) Kan jeg spørre hvilket merke sofabordet er fra?? Det er så utrolig fint..

  Svar
 3. ♥ Netta ♥

  Så flotte bilder hos deg Lisette. Høsten er herlig og bildene fra en høstinspirert stue hos deg var nydelige. Her har vi akkurat fått ny, hvit sofa i hus. Vi har alltid hatt farge på sofaen, men nå var jeg lei og ville ha helt hvit. Er litt spent for her søles det tildels MYE. Mannen har satt spiseforbud i sofaen, men jeg tror ikke det holder så lenge :-O Heldigvis kan trekket både vaskes og byttes 😉

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.