PÅ BADET HOS MEG

22. desember 2018

Interiør

På badet hos meg

Endelig juleferie! Musikk, frisk luft, late dager og lange frokoster hører med på slike fridager. Jeg startet dagen med en deilig morgentur med min kjære. Ganske deilig med større barn i grunnen. Friskt og kaldt mot kinnene var der.


Mine faste produkter til ansikt og kropp.På badet finner du Elixir Cosmeceuticals til både meg og min mann. Disse produktene har jeg brukt i årevis og er tilfreds med resultat og produkter. Jeg fant noen gamle bilder av meg selv og for en endring huden min har fått siden jeg startet med produktene og behandling hos Vital Hudklinikk mot pigmenteringer. Jeg skal vise dere en dag.

Hydractil Normalizer er et nytt tilskudd på badet. Elixir Normalizer har byttet navn til Hydractil Normalizer. Dette er et unikt produkt med høy konsentrasjon av grønn te og flere antioxidanter som reduserer rødhet og virker beroligende på huden. Kjempe fornøyd med dette serumet. Huden min får en glød etter påføring, samt at den trekker inn i huden uten å bli fet.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.