P E R L E M O R

15. mars 2013

Lamper / Tine K

Våren gjør noe med oss, og et stikkord vi ofte søker når våren nærmer oss er FORANDRING. Og hjemmet er ingen unntak, men pengeboken setter heldigvis en stopper for alle lystene. Nede i første etasje har jeg en beige perlemor Tine k lampeskjerm. Den ble byttet ut til en hvit skjerm med de vakre perlemorskjellene. 
 

Her på bildet viser jeg sorte og hvite detaljer fra stuen oppe. Etasjen her oppe er innredet lyst, men med kontaster i form av tekstiler. Nå skal vi snart i gang med og male gulvene hvite her oppe, så det blir spennende. Vi begynner oppe, så ser jeg om jeg trives med det. Da vurderer vi kanskje og male nede også. Gjett om jeg gleder meg. Hvite gulver har jeg drømt om lenge…


Perlermor lampeskjermen er kjøpt hos den fine nettbutikken BABAZAR. Trykk HER for og myse. Butikken fører en rekke interiør merker.


L O V E

Lisette

6 kommentarer til “P E R L E M O R

 1. Fru Fransen (Marianne Dragon Waagan)

  Heisann:)
  Så fin lampe, og så flott bilde. Nydelig med kontraster:)
  Lykke til med gulvmalingen – hvitt gulv er min drøm også,
  men med 2 innekatter som legger fra seg hår her og der
  så er det ikke særlig praktisk.

  En strålende fredag til deg:)
  Klem fra Marianne

  Svar
 2. Therese {moonbeams and cloudberries}

  Så lekkert og gjennomført akkurat som det pleier å være hos deg ♥ Lommeboken setter nok noen føringer her i huset for tiden også. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den sorte plata som står opp mot veggen bak? Jeg har sett etter en så lenge uten å finne noen… 🙂

  Ønsker deg en fin helg. Nyt den og ta vare på deg selv. Klem fra Therese

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.