P E O N E R

22. april 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at jeg elsker P E O N E R, disse er mine første bukett av dette slaget i år. Og dem står minst en uke om du bytter vann annen hver dag. Peoner finnes i mange sommerhager, og hadde vi hatt en stor hage så hadde dem garantert vært i vår. 

I dag er det to år siden jeg ble mamma for andre gang. Så hipp hipp hurra til vår kjære Amadeus. Vi elsker deg.
Wish U all a nice week…thank you for stoping by.

Lisette

14 kommentarer til “P E O N E R

 1. Frøken Fryd

  Me nærmer oss den kjekke årstida med stormskritt, og peoner i heimen er absolutt ein av fordelane med dette 🙂 Eg har kjøpt meg anemoner og synest at dei er aldeles nydelige! Og så fekk eg ein favn nydelige fairtrade roser av svigermor i går, som del av forsinka bursdagsgåve, så no blømer det her 😉

  På skjermen her hos oss, på maks volum??, ruller og går det ein fotballkamp, alle gutane er stabla opp i sofaen og ho mor sit i bloggestolen og surfer og venter på at kampen skal blåsast av slik at ho kan ta med seg det trøtte trynet og kubba i senga 🙂 Stemninga er på topp da, Man Utd leder 3-0 og kan visst verta seriemeistrar i dag, så Herr Fryd fleska til og diska opp med deilig biff med grønnsaker, sopp og deilig saus til middag i dag. Sånn for å ta gledene på forskudd liksom 😉

  Ha det så fint, Lisette! Gratulerer med to-åringen og så håper eg verkelig at dåke er ved god helse alle saman.

  Stor klem, Eli

  Svar
 2. Monica Barken

  Så deilige, duse bilder 🙂 Kunne ønske jeg var flink med blomster! Det er jo så fint !

  Og hipp hurra for Amadeus. Jenta mi ble ett år på lørdag. Håper kvelden blir fin. KlemMonica.

  Svar
 3. Tone

  Hei Lisette og takk for sist:) Kjempekoselig, dere er noen nydelige damer! Peoner er en av mine absolutt favoritter, må kanskje ha noen til helgen. Blomstene jeg fikk av dere står ennå i full blomst( jeg har til og med husket å sette tulipanene kaldt om natten:)) Ønsker den en nydelig uke, ta godt vare på deg selv og nyt dagene!
  God klem fra Tone

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.