P A U S E

7. mai 2013

Ukategorisert

Noen av dere som følger meg på Instagram har kanskje sett at jeg har tatt meg en “ferie” fra IG. Jeg stortrives på nettsamfunnet, men ser det tar oppmerksomheten min fra det som betyr mest for meg, nettopp familien. Oppmerksom og tilstedeværelse i sinn er nettopp det jeg ønsker og fokusere på…og ser at det tar tid og at jeg vil konsentrere meg om bloggen istedenfor en periode. Merker allerede at jeg er mer tilstede i øyeblikkene…og det følelsen vil jeg ta vare på. Jeg ble nemlig litt hekta på IG bølgen som mange andre, det er jo så lett og legge ut fine fotografier og inspirasjon. Så jeg savner det, absolutt. Men kommer tilbake, kjenner bare at jeg trenger en 

P A U S E.
I morgen har dem meldt nydelig vær- 1 dag vell og merke! Og vi reiser til Mallorca med familien om kort tid. Så det blir et lite opphold på bloggen da. Tror dere ikke at jeg har “mistet” minnebrikken på speilreflexkameraet:/:/ så det blir det siste blogginnlegget på et par uker. Så er jeg tilbake snart. Kanskje jeg legger ut et bilde på IG fra turen. Vi drar med mamma og stefar, og jeg kjenner at kroppen trenger en ferie. Familie er gullverdt.

Collagen i dag viser hva som venter uteområdet vårt de neste månedene…

 Veldig glad for alle fine komentarer på IG og på bloggen. En fin følelse at dere liker bloggen min.

Tuddeledu dere…snakkes snart igjen

Varm hilsen fra meg til deg

6 kommentarer til “P A U S E

 1. Lottemora

  Det gjør veldig godt å koble seg litt fra nettet innimellom. Ungene merker jo fort at vi ikke er 100% tilstede når vi alltid skal knipse IG-bilder etc..

  Kos dere masse med ferie

  Ha en finfin dag.
  Masse klemmer fra Lottemora

  Svar
 2. ved siden av

  Helt klart viktig å kunne legge fra seg også det som en liker! Særlig når det er til fordel for noe en liker enda bedre (tid med ungene:)!
  Er her når du kommer tilbake;)
  nyt pausen, ferien og familien!
  klem nina

  Svar
 3. Blåbærtua

  Skjønner deg god Lisette,familie er viktig og særlig når dei er små og være til stede:)
  Kos deg og nyt dagene med din fine familie❤
  God og varm klem fra Lillian

  Svar
 4. Toril

  Du er lur du 🙂
  Ta vare på det som er viktigst i livet!
  Takk for nydelig inspirasjon og gode ord 🙂
  Fortsatt god uke til deg!

  Svar
 5. Fotballhjerte

  Så fine bilder! En pause gjør GODT 🙂
  Hørtes fantasisk ut med en tur til Mallorca, sol og varme…sukk… satser på det blir litt sol og varme her snart også 🙂

  Svar
 6. Vibeke fra Bengtgarden

  Det er viktig å lytte, lytte på signalene kroppen gir.
  Og det er viktig å ta en pause innimellom, lade batteriene – og hva er vel ikke da bedre enn
  tid sammen med de som betyr mye for en.
  Ta godt vare på deg selv, vennen og kos deg max på tur sammen med famiien.
  Mallorca høres helt perfekt ut <3

  STOR klæm til deg fra meg!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.