Overveldende respons på bloggen!

29. september 2015

Garnhuset / Hverdagsglimt

 

Bloggstatistikken på gårsdagens innlegg nådde en peak i går! Utrolig rørende at flere har delt sin historie med meg- TUSEN TAKK!!!  Jeg tror dere lesere liker innlegg som er litt mer personlige og kanskje med litt mer dybde.

I går kveld var jeg på mitt første samling på Berit Nordstrand Kurset “En ny start”. Jeg vil dele mer med dere i morgen om hvordan det gikk.

På bildet ovenfor ser dere nøster til min nye genser. Dere kjenner den sikkert helt igjen. Min kjære tante er en kløpper på strikkearbeid. Mer på bloggen snart. Garnet er kjøpt hos et familiemedlem som driver garnbutikken “Garnhuset” på Madla. Verdt et besøk!

Ha en fin ettermiddag og kveld.

By Lisette

En kommentar til “Overveldende respons på bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.