OPPSKRIFT PÅ SYKT GODE LAPPER!

22. mai 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger / prosjektsterk

SONY DSC

 

Disse lappene er sunne, raske og svært mettende. Ungene mine er kritiske om det er «sunt det mor skal lage». Disse synes derimot ungene var sykte gode! Disse laget jeg til eksamens lunsj i dag, men var opprinnelig reste røre fra i går.

SONY DSC

SONY DSC

 

Jeg har såvidt bladd i boken til Mariann, prosjekt sterkt. Hun skriver at mental trening er regel nr 1 før en starter med livsstilsendriner.

SONY DSC

 

#bylisette14dagerutengodteri utfordring og lapperøre/smoothie oppskrift

Så du gårsdagens blogginnlegg? Jeg har en utfordring gående på bloggen. Jeg har startet i dag, men du kan fint begynne i morgen. Vi skal klare oss uten godteri i 14 dager. Vi er allerede 10 stk som er med. Bli med du også. Merk insta innlegg med post som passer utfordringen med #bylisette14dagerutengodteri. Da kan vi følge og oppmuntre hverandre. Når helgen nærmer seg vil jeg skrive innlegg som er rettet mot denne utfordringen. Det er nemlig helgene som er de tøffe, og jeg kommer til å streve-garantert!

Tilbake til oppskriften på de sykt gode lappene, de finner du HER. Jeg tilførte littegrann spelt mel, og brukte honning til søtning.

Smoothie: Yoghurt naturell, chiafrø, linfrø, halv banan og bærblanding fra Kiwi. Syrlig og frisk! Jeg er stappmett.

Neste uke skal jeg ta min andre CRYO 21 behandling hos Lundborg klinikken. Jeg merker sykt god forskjell på magen min etter bare 1 gang. Gleder meg til å vise dere før og etterbilde. Klinikken har tilbud på denne behandlingen.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.