OPPSKRIFT PÅ HAVREGRØT SOM FAKTISK METTER

2. mai 2016

Egenpleie / Helse / Hverdagsglimt

SONY DSC

SONY DSC

SMAKSRIK OG METTENDE HAVREGRØT

SONY DSC

 

VIL DU HA OPPSKRIFTEN FRA BALANSEBOKEN? VELBEKOMME

SONY DSC

 

SAVNER DU EN HAVREGRØT SOM METTER OG VARER LENGE?

Da er denne havregrøten for deg, pluss at den smaker nydelig. Jeg serverte den med rørte bringebær i fra frysen og hakkede mandler. Cottage cheese gjør at den sitter lengre. Liker du ikke liker cottage cheese til vanlig så smaker du den ikke i grøten. Jeg lurte den til og med i han eldste…Du kan bruke andre ting en cottagecheese også, for eksempel en eggehvite som en proteinkilde. Som fettkilde bruker jeg nøtter eller en smørklatt med kanel. Må jeg bruke sukker bruker jeg kokoksblomsukker, som ikke tuller med blodsukkeret. Fås kjøpt hos helsekost! Jeg sverger fortsatt til Balanseboken for lette oppskrifter.

By Lisette

En kommentar til “OPPSKRIFT PÅ HAVREGRØT SOM FAKTISK METTER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.