Oppmåling…

7. februar 2013

Ukategorisert

For dem som følger meg på instagram har jeg vært på utkikk etter nytt stueteppe. Tepper er vanskelig synes jeg da det er mange meninger hvordan det bør være i forhold til sofa og møbler rundt der det skal ligge. Vi har en krok der et Tine k teppe er nå, men synes det blir for stort i forhold til arealet der det skal ligge. Så nå er planen og måle opp, og drar til Slettvoll og bestille et sisalteppe. Det er et kostbart teppe, derfor må vi se og regne. Forelsket meg i det første gang jeg så det hos en venninne, og hun har flere. Noen som har sisalteppe der ute?

Nå titter solen fram såvidt, og jeg skal spise en omelett som metter godt. Takk for alle fine komentarer på innleggene nedenfor. Så gøy og lese hver og en.

L O V E

Lisette

3 kommentarer til “Oppmåling…

 1. cathrine – trettien [31]

  Hei!
  Dette teppe har eg aldri hørt om før, så måtte google det! Synes det ligna juteteppe du akkurat solgte jeg…. Eller…? Jeg har jo også juteteppe i stor størrelse, men i vår stue passer det fint inn med et stort teppe…

  Svar
  1. Lisette

   Det ser nok ut som et juteteppe, men av en kvalitet av et annet kaliber. Det er i ull sisal, mener jeg. Veldig flott og et teppe vi kan ha glede av i mange år. Men er enig med deg, at det ligner litt juteteppe;)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.