Olivias hus

16. mars 2015

Inspirasjon / Klær og mote / Olivias hus / Smykker / Vår

 

 

 

 

 

Har personlig en klassisk klesstil,  og jeg synes det er gøy med mote! Jeg liker å mikse dyrt og billig, men liker kvalitet. Motebildet nå er pasteller, noe jeg ikke er så glad i på meg selv. Hvitt er en favoritt farge, om det kalles en farge…

På bildene ovenfor viser jeg en hvitt strikkegenser fra Second female, new balance sko og accessorerer fra HM. Genser og sko er kjøpt av Olivias hus, min desidert ynglingsbutikk i Mandal og Kristiansand. Dem gir super service, og sender over hele landet. Trykk HER.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.