OKTOBER MUST HAVES

1. oktober 2016

Elixir Cosmeceuticals / Høst / hudpleie / Vital hudklinikk

Det er mange produkter jeg kan klare meg uten, men disse peeling padsene fra Elixir Cosmeceuticals savner jeg hver gang jeg går tom. Disse gjør at huden min får en super glød og porene har blitt mindre synlige i kinnene. Padsene jeg bruker er 15% glycolsyre, men du bør gjerne starte med 10%. Glykolsyrer virker i det øverste hudlaget og svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere hud. Fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel. Jeg klipper padsene i to, da har jeg dem lenger. Personlig tåler huden min disse padsene kjempe godt, jeg har faktisk ALDRI flasset av. En annen must have innen hudpleie jeg må ha i serien min, er Niactil 4%. Har jeg lite råd så prioriterer jeg Niactil rens og Niactil 4% gel. Denne behagelige gelen med 4% konsentrert niacinamide både tilfører, og hjelper huden å holde på fuktighet. Motvirker fine linjer og ujevn pigmentering. Virker beroligende og fjerner rødhet. Reduserer store porer, gir jevnere hudoverflate, glød og klarhet til huden. Har en god effekt på urenheter, acne og hudormer. Meget gunstig ved rosacea. Denne gelen gir også en instant glød til huden min. Har du en sensitiv nese? Da passer alle produktene veldig godt, noen av produktene er uten lukt. De andre har en lukt av renhet uten sterk parefyme. Pluss produktene er norske, det liker jeg.

I dag er det 1.oktober og jeg gleder meg til innekos og stearinlys hver dag. Det må være det beste med mørke ettermiddager. Liker du høsten?

 

VI HAR GÅTT INN I OKTOBER MÅNED OG HØSTEN ER HER DEFINITIVT

Jeg har virkelig fått høstfølelsen, i går viste temperaturmåleren på bilen 7 grader. Trærene har blitt barere og lufta mer frisk.

Nyt lørdagen din.

By Lisette

/Produktene får du hos Vital hudklinikk på Madla og Forus/.

En kommentar til “OKTOBER MUST HAVES

 1. http://tinyurl.com/quest-bars-cheap-39003

  Just want to say your article is as astonishing.
  The clearness for your submit is simply cool and that i can assume you are knowledgeable on this subject.
  Well with your permission allow me to grasp your feed to keep updated with approaching post.
  Thank you one million and please keep up the enjoyable work.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.