O jul, jeg gleder meg…

12. oktober 2011

Inspirasjon


Walther & Co
Kilder: Walter & Co hjemmeside
  
Walther & Co er det nærmeste jeg kommer innen julepynt hjemme hos oss. Jeg er faktiskt glad i rød jul, og for barnas skyld må jeg ha noe rødt inn i hjemmet. Men synes “det kalde” er  er vel så kult. Hjemme hos oss er lerkegrener og disse sinkhusene et must. Jeg bruker dem året rundt faktiskt, og gleder meg til ny kolleksjon
er i butikkene. Kanskje jeg er vell tidlig, men måtte bare legge diss bildene ut:)

Ha en god dag dere!

Klem fra Lisette
 

2 kommentarer til “O jul, jeg gleder meg…

  1. Sommerjenten

    Kjempefine inspirasjonsbilder! Liker absolutt alt her!!! Håper jeg finner noe av dette i butikkene her jeg bor. Vet ikke hvor de selger dette.

    Gleder meg masse til jul nå!!! 🙂

    Klem Lene

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.