Nytt på bildelist…

19. februar 2013

Bildelist / Interiør

Bildelister er geniale til og forandre uttrykk i interiøret. Nå var jeg litt lei av sommerfugl printene(…som alle har) , og forandringer måtte til. Jeg kom over dette flotte printet hos min favoritt blogg Concept By Anna. Det er kjøpt hos NordicDesignCollective. Her er et prøve oppsett, så får jeg se om jeg liker det. Jeg er litt sånn at jeg må bli vandt med nye ting i stua. Heldigvis ikke de store forandringene, men det gjør så mye. 
 ✹ 

Rammene jeg har brukt her er fra Ikea, Europris og Tine K. Fikk en fint tips hos FruFly at Europris hadde fine rammer som var tynne i selve rammen. Men så ble jeg lei av dem, så nå er Ikea rammen rammet inn de nyeste printet. Jeg ville ha et mer “massivt” uttrykk, så derfor landet valget på den rammen.

L O V E

Lisette
 

8 kommentarer til “Nytt på bildelist…

 1. Kaspara

  Hei Lisette
  Lekkert med slik listehylle, fint blikkfang og rammene og Hay-hånden gjorde seg godt der.
  Ut fra min erfaring med gulvamling vil jeg framover alltid velge Shipolin. Gulvene malt med dette ble så blanke jeg ønsket og nå et halvt år etter seg jeg ingen sår eller merker (bare et sted hvor jeg mistet en tung ting i gulvet)
  I hallen nede har vi malt med hvitt på gulvene og med Oxan-maling. Gulvet der er mye vanskelige å vaske, for Oxan har mindre blankhetsgrad enn Shipolin.
  La en rye i gangen og med en gang omtrent ble det et gulnet felt under ryen, noe slikt har jeg ikke opplevd med lysgrått.
  Vi kommer til å male gulvet i hallen også lysegrått.
  Gulvet i gangen oppe er helt hvitt, det har holdt seg bedre, men det er også utsatt for mindre slitasje enn hallen nede.
  Hvitt er lekkert, men jeg er jammen meg blitt veldig glad i lysegrått også. Det “jorder” rommet litt på en måte.
  Ha en finfin dag!
  Klemmer fra Kaspara

  Svar
 2. et kjært hjem

  Knallfint!! Er litt lei de sommerfuglbildene jeg også, så de havnet på loftstuen 😉 Elsker hjemmet ditt, skulle gjerne hatt mer tine k her hjemme også! Fin tirsdag til deg 🙂 Klem Ane

  Svar
 3. Har en drøm…

  KJekt med slike bildlister ja:)
  Særlig for oss som blir “fort lei” :))
  Kult print!
  Jeg er litt lei sommerfuglen min jeg og, men de koster jo litt, så de får bare henge:) Og jeg blir nok mer glad i den til vår og sommer igjen tenker jeg:)

  Ha en fin fin kveld ♥

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.