Nytt i garderoben

4. mai 2014

Klær og mote

 
Om jeg skal beskrive klesstilen min med et ord så må det være “klassisk”. Jeg har alltid vært interessert i mote, men etter jeg fikk barn og så har kleskjøp blitt forsømt. Etter kostholdsgrep og trening er i gang, kjenner jeg lysten der igjen. Plaggene jeg viser er fra en butikk i Sandnes som heter Swedish Grace. Jeansen er fra please(utrolig god og fin på alle fasonger) og hvit tunika fra samme butikk. Sari sender over hele landet. Trykk HER for å besøke hennes FB siden.
 
 

4 kommentarer til “Nytt i garderoben

 1. quest bars cheap

  Magnificent items from you, man. I have be mindful your stuff previous to and you’re just extremely
  great. I really like what you have acquired here,
  really like what you’re saying and the way in which by which you are saying it.
  You make it entertaining and you continue to care for to stay it sensible.
  I can not wait to read far more from you.
  That is actually a tremendous website.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.