Nytt bord flytter inn…

25. april 2012

Ukategorisert

Nå er det ikke mange dagene til bloggtreffet på Ølen møbel, og du kan tippe jeg gleder meg noe vanvittig. Har lenge vært på utkikk etter et rustikk trebord hjemme. Elsker det rustikke i interiøret det myker opp, og setter et fint preg i interiøret med det naturlige. Kunne hatt en tre i stua, så glad er jeg i det rustikke blandet med det moderne. Og som jeg har sagt tidligere er jeg opptatt av noe som gir meg en ro i hjemmet, og energisk som jeg er trenger jeg et hjem som gir meg ro og ikke for mye farger. Ikke misfortå meg, jeg elsker farger, men ikke hjemme i stua mi. Poengen mitt er at jeg vil vise dere bordet som kommer inn her i neste uke. Nettopp dette bordet fra danske Bloomingville. Kostet litt, men er verdt hver en krone…Bordet skal kjøpes hos Anita på Ølen møbel. Hun gir den beste servicen!


Kilder: lånt av Anita med bloggen MyHome

 


Husker dere om drømmejobben jeg snakket om, jeg har nemlig fått meg en ekstra jobb ved siden av sykepleie jobben min. Nemlig på interiør butikken VAKKERT i Stavanger. Fantastisk butikk som jeg skal lage et innlegg om senere. Er jeg ikke heldig? For meg er denne jobben en drøm, da jeg elsker og yte service og omgås det vakre er en drøm. Gå inn HER for og lese mer, dyktige Everly som driver butikken sender gjerne sine vakre ting.


Klem fra en blid jente om dagen…

17 kommentarer til “Nytt bord flytter inn…

 1. Anines hvite verden

  Tøft bord!*me like* Liker selv å ta naturen inn i interiøret! 🙂

  Gratulerer med ny jobb, kan skjønne du kaller det drømmejobb etter å ha kikket inne på nettsiden! MYE fint! 😀

  FIN onsdag til deg! Klem

  Svar
 2. Frøken Fryd

  Herlighet for eit flott bord! Det var så varmt i fargen, og mjukt i linjene. Dette vert lekkert, Lisette 🙂 Flotte bilder du viser i dag også! Ha ein fin dag, du! No er det snart laurdag, weh!

  Klem Eli

  Svar
 3. Kaspara

  God morgen, Lisette
  For et drømmebord!!!! Helt utrolig fint, jeg elsker slike trebord som dette og er så lykkelig for at salongbordet jeg fant brukt har en fin gammel tre-bordflate.
  Regn i Sandefjord i dag… håper det er bedre vær hos deg!
  Fin dag! Klem fra Kaspara

  Svar
 4. Litt Slitt & Litt Hvitt

  Åå..for et koselig innlegg å lese! Sitter bare å smiler jeg nå! 🙂
  Gratulerer så mye med drømmejobben – så spennende å få jobbe i ineriørbutikk 🙂 Skal gå inn å titte på linken din 🙂

  Og stuebordet var nydelig, kommer til å passe så godt inn hos deg 🙂 Det ga en så rolig følelse – naturlig. Kjempefint! 🙂

  Kos deg og smil viderer og nyt herlige dager 🙂
  Klem Lisa:)

  Svar
 5. Naturlig Glam

  Kjempe lekkert bord 🙂 Gratulerer med ny jobb! Det var gøy å lese 🙂 Blir nokstor stas å kunne jobbe med hobbyen sin også (jeg synes i hvertfall jobbdagen går lekende lett da..hehe).

  Ønsker deg en fin dag!

  Klem

  Svar
 6. dagdrømmeren

  Nydelig! Vakkert bord, altså! Tipper det vil passe perfekt i stua di!
  Heldige dere er, dere som skal dit. Dere må avtale et nytt møte i høst, for da skal jeg også finne tid til å være med!

  Nydelige innlegg under her også. Gratulerer så mye med ettåringen. Skjønn han og storebroren er:)

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  Svar
 7. Maskinistfrua

  Gratulerer med flott ekstra jobb! Så moro det blir! Fint det bordet ditt og det er lekkert det side-bordet ditt ved sofaen også:) Du har det lekkert altså, damen med smak:) Fortsatt flotters helg til deg og takk for hyggelig hilsen hos meg:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.