Ny sofa, Ja Takk!!!

30. november 2011

Inspirasjon

Kjære julenisse! Jeg har vært snill i år også…og ønsker meg en ny Tine K sofa. Tror du ønsket mitt i år kan innfris?

Har over lengre tid ergret meg over den hvite skinnsofaen vår, den er drøye 4 år, og ikke staurgammel heller. Men ser ikke noe fin ut lenger… Så er spørsmålet, er det lurt med stoff sofa når en har 2 små? Jeg vet jo egentlig svaret her, men kunne tenkt meg stoff sofa.
 
 
Kilder: Tine K
Denne modellen tror jeg er fjorårets, men har ikke forandret seg noe utenom den fås i velour nå. Og tror neppe jeg velger det, selv om den er nydelig. Kunne tenkt meg denne i lysegrå.

Gleder meg til i kveld, da skal jeg nemlig på bloggtreff hos Martha;)

Klem fra Lisette

19 kommentarer til “Ny sofa, Ja Takk!!!

 1. takhøyde

  Flott sofa du – det har du sikkert fortjent!!
  Jeg er nok litt kjedelig og går for det praktiske – sort skinnsofa oppe og en litt mørk og deilig stoffsofa nede i tv stuen!! Jeg er faktisk litt ferdig med det lyse – blir gal av flekkene og ikke minst av å være en overnervøs mor!!
  Dessverre kommer jeg ikke i kveld Lisette!! Har jo så lyst – var så mange jeg ikke fikk snakka med sist!! Uansett – kos dere masse og hils fra meg!!
  Klem Heidi 🙂

  Svar
 2. Fabelaktig

  Hei på deg!
  Ny sofa har jeg lyst på hele tiden 😉 Jeg vet ikke om det er forskjell på 2 små kontra en hund. Men jeg er glad jeg har vaskbart trekk!

  Koose deg på treff og hils søte, snille Martha.

  Fin dag!
  Klem

  Svar
 3. Banebakken

  Så nyyydelig sofa!! Skjønner godt at du har falt for denne 🙂 Herrrlig! Praktisk vs. pent i sofajakten er vanskelig når man har småbarn –
  her i huset har vi valgt det pene –
  en sofa i lin fra Home and Cottage,
  hvor trekket ikke tåler rens så godt!! Sukk.
  Det har blitt en eller to gulpeflekker og rødvinsprikker – men FIIN er den likevel 😉

  GOD onsdag til deg!

  Svar
 4. KROnPRINSESSENE

  Klart du har fortjent en ny sofa hi, hi.
  Jeg anbefaler Bolia sine med stoffet Nantes!
  Hatt vår i 3 år nå og fortsatt ikke en flekk å se, selv med 3 små og en mann i hus 😉
  Sees i kveld!
  Å som jeg gleder meg…
  Klem May Helen

  Svar
 5. STYLIZIMO

  Jepp, denne skulle jeg veldig gjerne hatt også. Synd den koster skjorta…
  Håper julenissen er snill med deg i år 🙂

  Kos deg på bloggtreff i kveld! Du får hilse alle de søte jentene fra meg<3

  Klem Nina

  Svar
 6. Høytrykk

  Jeg var også veldig skeptisk til stoffsofa med små barn i hus, men har ikke angret et sekund på at vi kjøpte det. Sofaen vår er fra Bolia og har et stoff som er veldig lett å fjerne flekker fra hvis det skulle komme noen. Men det viktigste er vel egentlig preventive tiltak, så her er det ikke spising i sofaen for snuppene. Bortsett fra lørdagsgodt, og da sitter de oppå et teppe. 🙂

  Svar
 7. Lisette

  Aha…Jeg er spinning instruktør på Elixia, men ikke hatt faste timer siden 2008 som spinning instruktør. Savner de timene. Er også Jazzercise instuktør som jeg har vært i 11 år- Love it to!!!;)

  Takk til dere alle med sofa innspill…

  Svar
 8. Fru Fjeldhammer

  Jeg har stoff og ønsker meg skinn.. men etter at jeg byttet det hvite trekket mot et mørkegrått har vi vært veldig glade ihenhold til vasking, men soffan i seg selv er bare 2 år gammel og putene er slaskete!

  Kos deg på bloggtreff, gleder meg til å høre om det senere!

  klem

  Svar
 9. Frk.Virrum

  Kjempefin sodfa..jatakk. hadde jeg vertfall sagt!
  Bordet..hos meg, er et gammalt arvestykke opprinnelig fra madagaskar..elsker det!

  Kos deg masse hos Martha, skulle gjerne vært der, men har sykt lite barn..

  😉

  Svar
 10. Henriette

  Kjempe fin sofa! Jeg har selv to Barney sofaer fra Home & Cottage, ligner litt på denne, bare tykkere puter og litt bredere armlener. Kjempe fornøyd med disse! En 3,5-seter og en 3-seter. Kan anbefale disse altså! Eneste er at stoffet ikke skal vaskes i vaskemaskin, vet ikke hvordan det er med sofaen du har sett deg ut. Jeg har vasket rødvinsflekker på min sofa med vanish, og det har den tålt helt fint! Så litt gris fra to småtasser burde være vaskbart 🙂 Skjønner at det er praktisk med skinnsofa, da er det bare å tørke av med klut, men ønskene kan ikke alltid være praktiske, hehe… Klem 🙂

  Svar
 11. Benedicte

  Me har jo kjøpt ny sofa nå, en hvit stoff sofa, men så lenge trekket kan tas av og vaskes så går det greit.

  PS: ungene får ikke spise der altså.
  Har en annen sofa oppe i tvstuen som ikke er hvit:)

  Svar
 12. marie

  Lekker sofa! Og selvsagt kan man ha stoffsofa med barn. Jeg har fire ( både barn og sofaer) og har aldri hatt skinnsofa. *vill og gal*

  Kos deg på treff! Jeg håper å få snike meg med på ett bloggtreff i sørfylket en gang. Det hadde vært moro.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.