NOK UTSKEIELSER TILBAKE TIL HVERDAGEN

17. august 2016

Helse

SONY DSC

 

Plommer fra egen hage smaker ekstra godt nå i august. Dette året var der enormt med plommer.

SONY DSC

 

Det er august og jeg har mange jern i ilden. Nytt skoleår på jobb og studie ved siden. Jeg gleder meg til å komme i gang med rutiner og hverdagen. Minstemann har siste år i barnehagen og eldstemann begynner i andre klasse.

SONY DSC

 

AUGUST ER TID FOR TRENING OG GODE SMAKER

Da vi nettopp var i Mallorca en uke ble det utskeielser hver dag, og slik er ferier tenker jeg. Vi koste oss med desserter, god mat og drikke hver dag. Men nå er det full skjerpings! Tilbake til havrelefse og strieskjorte.

Jeg har bestemt meg for å teste «godtestopp» en periode. Det finnes mange sunnere alternativer til snop og sjokolade, og jeg er motivert og klar til mitt neste mål. Jeg har en bukse som jeg skal forsøke å komme oppi, jeg har beholdt bukser fra 2004. Jeg bruker ikke vekt, og det skal jeg fortsette med. Vekten gjør meg demotivert!

På torsdag skal jeg til Vital hudklinikk til Monica. Da skal jeg ta en hudscanning og kontroll av lepper.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.