NOE GODT I MATBOKSEN

3. september 2016

Mat og kos

 

HØSTEN ER LIKE RUNDT HJØRNET

Ikke alle i familien her er like entusiastiske når tur foreslås, men når vi endelig kommer oss av gårde er alle glade-stort sett. Før turen kuttet jeg litt epler med kanel, kjøpte en pakke med kjeks til ungene og litt drikke. Mer skal ikke til, rastingen er favoritten. Da vi gikk på turstien pratet vi om høsttegn, ganske koselig i grunnen. Ungene er oberservante. Tempertauren er fortsatt god ute, jeg har til og med latet meg oppe på terrassen. Jeg er fortsatt like trøtt nå  som helgen er her, mye nytt på jobb og Universitetet. Det å sjonglere studenttilværelse, jobb og familie er krevende- men er noe jeg har valgt selv. Derfor må jeg gi meg selv litt slack på andre arenaer.

Jeg har også sprukket når det gjelder søtsaker, if you were wondering…Pyttsann. I am just a human.

Oppskrif på bars, kan du se HER.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.