Noe du ikke visste om meg og høstwanties

27. september 2013

Ukategorisert

Heia bloggen, i dag har jeg laget et innlegg for og dele litt om den som sitter bak bloggen Listtes perler.

Jeg er utdannet som sykepleier og omsorgsarbeider
snart 32 år og tobarnsmamma til 2 gutter 
vært Jazzercise instruktør siden jeg var 18 år
har drevet med dans siden jeg var bitte liten, og hadde nesten 100 barn som danset på jr.jazzercise som jeg drev selv fra å 2001-08
jeg har forbier mot mink, mus og rotter
Min passion er interiør og foto, og drømmen er og starte en interiørbutikk, men tror det KUN blir med drømmen
Elsker 80-tallet og kan nesten hver låt som spilles på radioen- kanskje litt flaut…
Jeg blir glad av housemusikk og hverdagslåter, så spranget er stort for hva musikk som fenger meg. Er nok styrt av følelser og dagsform…
Blir fort engasjert og glad. Impulsstyrt. Sårbar, og sterk på samme tiden. 
Er spesielt glad i biler, og hadde vært gøy og jobbet i bilforhandler for en dag…
Er klassisk og liker rent design når det gjelder mote
Henter energi av og være alene, og elsker laaaaange morninger for meg selv.
Jeg elsker og mix ulike trender, og favoritter er Tine K home, Missoni, vintagedetaljer, dayhome, Chatwall & Johnsen, Lily & Oscar(svenskinteriørbutikk) 
Jeg handler mest hos Mathildes Verden, Designstjerner, Bohemia, Nord design og Bolina. Og bruker nettbutikker faktisk mest!
Har fått en ting for kobber, det hadde jeg aldri trodd:)
Er halvtfransk og har en bror
Er mammadalt
Familiekjær
puteelsker
utolmodig
Elsker og tilbringe tid med ungene
Ny jobb som miljøterapaut på en barneskole
Er engasjert i at barn skal ha en trygg oppvekst
Blir sint av urettferdighetOn my wishlist
Dette var litt om meg, og sender ballen videre til mine lesere! Hadde satt pris på og vite hvem mine lesere egentlig er…hihi

Jeg har laget en collage i dette innlegget på høst wanties…noe er på vei hjem kan jeg røpe.

Ønsker dere en riktig god helg


8 kommentarer til “Noe du ikke visste om meg og høstwanties

 1. Tina

  Er fast leser og følger deg på insta. Må si jeg synes du virker kul altså, men jeg kjenner jo deg ikke 🙂 Vi kan vel si det sånn at du er blogg og instakul i alle fall… hehe

  God helg:)

  Svar
 2. små øyeblikk med cams

  For en fin presentasjon av deg! Moro å bli litt bedre kjent med ansiktet bak bloggen 🙂 Har jo fulgt deg en stund, og er stor fan av bloggen din og ikke minst – stilen din!! Du inspirerer veldig!
  Disse høstønskene dine falt veldig i smak her også, sukk!
  Ha en fin kveld videre vakre deg!
  Klem C

  Svar
 3. Dynamisk Salong

  God søndagskveld i stuggu, Lisette! For et herlig blogginnlegg! Rent tilfeldig at jeg kom over det akkurat nå faktisk (ja, jeg ER innom deg ofte, men dann og vann hender det jo at man misser et blogginnlegg likevel, eller hur?). Jommen godt at jeg skrollet meg nedover siden din og fant dette. Jeg liker utrolig godt måten du presenterer deg selv på, og merker at jeg blir kjempenysgjerrig på å treffe deg LIVE en dag! Vi har jo samme omsorgegenet i bånn merker jeg, – samtidig som vi begge har en stor dose av kreativitet og lekenhet i oss. Tror sannelig det gjør oss til bedre omsorgsarbeidere også, spør du meg, hehe! Jeg jobber jo som psykolog i 100% stilling til daglig, noe jeg trives svært godt med i det store og det hele. Drømmen er likevel en gang å kunne gjøre noe helt annet og kreativt en dag i uka. Som å drive en liten kombinert interiørbutikk og kaffebar? Eller jobbe i skobutikk? Eller reise rundt og lage “hjemme hos reportasjer”. Hmmmm. Mangler ikke på interesser i alle fall! Så koselig at du delte litt av deg selv på denne måten. Håper andre følger opp og gjør det samme. Blir jo litt nysgjerrig på hvem folk er bak alle de flotte bildene her ute. Jeg har fulgt opp din oppfordring og kommet med noen faglige bekjennelser i min blogg i dag. Ikke like personlig som deg kanskje, – men det kommer med tid og stund. Klem fra Beate i Skien.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.