NO CHRISTMAS YET!

5. desember 2015

Designstjerner / Inspirasjon / Interiør / Stue / Tine K

 

 

 

MISSING THE CHRISTMAS THREE, SOON ON THE BLOG!

Lite som minner om jul riktig enda, med storm kuling utenfor og en eksamenstresset mamma. Siste eksamen i år er neste onsdag, og det skal bli så deilig. Jeg har følt meg fjern og stresset, men sånn er det for de fleste under eksamen. Sist jeg var student var jeg “fri og frank”, og det kan ikke sammnelignes med statusen nå. Alikevell har jeg tilpasningsdyktige barn og mann- og det er jeg kjempe takknemlig for. Min samboer gjør det mulig for at jeg skal utdanne meg til det jeg ønsker, og det ble en omskolering-no doubt! Sykepleien kan jeg heldigvis alltid vende tilbake til.

Litt jul har vi i stuen har vi alikevell, men viser dere mer så snart eksamen er over. Ser du den store shiny vasen på bordet? Er den ikke vakker. Vi fikk nettopp nytt trekk til Tine K sofaen vår, bestilt hos Designstjerner.

Ha en fin lørdag!

By Lisette


To my english speaking followers: Do you benefit of my translate on the blog? Good to know if you understand my translate. Please feel free to comment.

2 kommentarer til “NO CHRISTMAS YET!

 1. there coconut oil

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
  I will make sure to bookmark it and return to read more of your
  useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

  Svar
 2. quest bars cheap

  Hello there! This post could not be written any better!
  Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this.
  I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read.
  Thank you for sharing!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.