NIB´s utfordring, soverom

1. november 2011

Soverom

Hiver meg på NIB´s utfordring om å vise vårt soverom. Dette er et eldre innlegg, da jeg stadig innreder i huset så er soverommet et rom jeg faktiskt har forsømt. Men ettersom mange bloggere legger ut nydelige bilder av deres soverom blir jeg inspirert av dere, og det er jo kjempe positivt. Så forandringer er stadig noe vi gjør her i bloggverden. Synes det er morsomt å delta på utfordringer da jeg nokså fersk blogger, og ønsker at dere skal legge “merke” til bloggen min. Det er jo en ærlig sak:)

  

Vårt soverom er der veldig lite “ting i”, jeg liker å ha det mest muligt sterilt, da jeg ikke er så glad i hybelkaniner, men soverommet er under det som kalles forbedring. Puter er fra Day Home og Tine K i sengen, sengeteppe fra KID interiør, den nydelige notatboken fra Day Mikkelsen og kulepenn fra Tine K. 

Klem fra Lisette
7 kommentarer til “NIB´s utfordring, soverom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.