NIB utfordring: Mykje lys og myke pledd

5. september 2013

Ukategorisert

Det jeg liker aller best med høsten er stearinlys, varme drikker og familiehygge. Tempoet er kanskje roligere også etter en aktiv sommer, noe som gjør av vi kommer enda nærmere hverandre da vi oppholder oss mer innendørs. Tanken bak stylingen denne gang er utfordringen til NIB “mykje lys og myke pledd” illustrer nettopp dette. Trykk HER om du vil delta på utfordringen.Noen av fargespillet hjemme hos oss i høst vil være sort, rust og gult. Passer godt når vi passerer inn i høstens mørke. Kjenner også at blogglysten er der, og det kjennes deilig.Lisette23 kommentarer til “NIB utfordring: Mykje lys og myke pledd

 1. Elisabeth

  Nydelig bidrag! ..må ha inn noe gult her hjemme jeg óg ; )
  Siden den fine RUM-forsiden med den gule sofaen har jeg ikke fått
  fargen ut av hodet, og når du i tillegg inspirerer med så mange fine bilder..
  Love it!
  Lykke til i utfordringen!
  KLEM

  Svar
 2. Monica/Twist

  Så flott bidrag! En favoritt ifra meg;)!
  Jeg rekker aldri disse tidsfristene til NIB, så ingen bidrag fra meg denne gangen heller. Men jeg koser meg veldig med å se andres bidrag!!! Det er en flott vir på stylingen din her, der kreativiteten din kommer fram! Lykke til!
  Klem Monica

  Svar
 3. Huldra

  Lekre bilder og herlige bidrag. Kjenner jeg blir mer lysten på litt gult og orange inn i hjemmet selv. Høstens varme og glødende farger er jo så gode å omgi seg med 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.