NIB utfordring: Jul i vårt hus…

5. desember 2012

Jul / NIB-utfordringen

Det er advent, og ventetiden er den beste i mine øyne…gode dufter fra klementiner og bakst, forventningsfulle barn, og gode barndomsminner er jul. Dekorering for en interiørfrelst Lisette starter allerede i oktober der jeg visualiserer hvordan julehjemmet i Perlerfamilien skal se ut. 
 
Endelig er det flott Vee Speers bildet av jenten med fuglen innrammet. Dette er favoritten min, og jeg vil takke Elisabeth Heier for at disse plakatene er mine. Du er virkelig like skjønn in person som på bloggen…
 
Vil du være med på utfordringen til NIB, trykk HER.
 
Lisette
 
 

16 kommentarer til “NIB utfordring: Jul i vårt hus…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.