NEW WEEK

11. mars 2013

Interiør

Jeg liker mandager…ny uke med fylles med jobb og andre aktiviteter. Det som er deilig med og jobbe 50% natt, er at ungene får rolige morgener før de skal i barnehagen, og det er deilig og slippe rushet i trafikk. Nå som våren er her på anmarsj så spaserer vi til barnehagen hver dag i det siste, det er deilig. Og de dagene jeg har helt fri så tar jeg meg en deilig alene frokost, og det er skjønt det! Da nyter jeg friheten og morgenroen…Ser det står mye skriverier om barnehagen for ettåringer er skadelig i følge tyske forskere. Men har selv et syn på at ungene våre har det ganske trygt og godt i barnehagen. Dagene er forutsigbare og læringskurven høy. Det som er deilig med at jeg jobber halvt, er at jeg tar ungene fri også i blant. Føler meg riktig priviligert som har anledning til og jobbe redusert, jeg kommer tidsnok inn i 100 prosent stilling når ungene blir større.Corall and blue


Happy lights

 To nye puter pryder sofaen også…denne gang fra Broste Copenhagen. Den i batikk blå og den store i batikk til høyre. Fine eller hur? Lysslyngen er også ny…ekstra fin på lyset på på kveldstid.

Wish you all a happy week

7 kommentarer til “NEW WEEK

 1. Har en drøm…

  Det er veldig kjekt og jobbe redusert når ungene er små, det gjorde jeg og:)
  Får så masse igjen for det…

  Lekre puter og fiiin happylights:)
  Endelig bestilt meg en slik jeg og, men vet ikke helt hvor jeg skal ha den enda…

  Ha en fin fin dag ♥

  Svar
 2. ynde

  Nydelige fargekombinasjonar!

  Eg har tidlegare jobba turnus, og kjenner at eg inni mellom savner fridagane midt i veka og formiddagane heime mens ungane var i bh/ skule. Men eg savner ikkje å jobbe på røde dagar, spesielt ikkje jul og påske…!
  Kan ikkje få i både pose og sekk og er i grunn ganske fornøyd med min 50 % i skulen. Eit stort privilegium å alltid ha fri saman med skuleungane våre.
  Klem til deg, Kjersti

  Svar
 3. ps4 games

  Superb post however , I was wondering if you could write
  a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a
  little bit further. Appreciate it!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.