NEW SKIN WITH IPL-LASER

22. desember 2016

Egenpleie / hudpleie / Vital hudklinikk

 

I FINALLY DID IT Jeg var utrolig nervøs i forkant av IPL behandlingen i går. Er i utgangspunktet en stor pyse av frivillig «smerte». Som jeg skrev i et tidligere innlegg har jeg endel pigmentforandringer etter overdreven soling i ungdommen. Dette fikset kosmetisk sykepleier Monica på under en halvtime. Hun startet med å vaske huden, deretter la hun på en gelé i ansiktet og huden var klar for behandlingen. Jeg har fått flere spørsmål på snap og på mail angående IPL laser, så jeg skal forsøke å skrive litt om selve prosedyren.

Hva er IPL? Intenst pulset lys. Kraftig bredspektert lys som bryter ned uønskede blodkar, pigmentflekker og gir en foryngende effekt på huden. IPL er en unik behandlingsform for de som ønsker en hudforbedring uten at huden skaller av og som likevel bedrer på å få en jevn hudfarge uten pigmentflekker og rødhet i ansikt, hals, bryst og hender. Dette var noe jeg faktisk la merke til umiddelbart etter behandlingen. Huden så forynget og frisk ut. Jeg vet at flere venninner bruker denne behandlingen mot acne, store porer, arr, rosea og hudforyngelse.

Ovenfor ser du etterbilder tatt på kvelden, det er helt normalt at pigmenteringen kommer ekstra fram på overflaten og «flekkene» blir ekstra synlige dagene etterpå.

HVORDAN KJENNES DET?
Det kjennes som kraftige varme stikk i huden for hver puls. Hver puls dekker et område av huden på ca 1,5 ganger 2 cm. Det kjennes lite eller ikke noe ubehag mellom pulsene og lite etterpå. Må si at smertene er absolutt overkommelige, jeg stokk nok mest av lyset. Du får briller på deg, men jeg er nok ekstra var.

ETTER BEHANDLINGEN?
Huden kjøles ned med spesielle kjøleelementer etter behandling. Huden blir så smurt med aloe vera gel eller hydrocortison salve. Du vil vanligvis være noe rød eller flammete i huden når du går fra oss, men dette er noesom vanligvis roer seg ganske raskt. Her fikk jeg en god dekkende foundation etter behandlingen.

HVORDAN SER DU UT DE FØRSTE DAGENE ETTER BEHANDLINGEN?
Dette kommer an på hvordan huden var i utgangspunktet. Desto “styggere” huden er før behandlingen, jo “styggere” etter behandlingen. Rødhet samme dag, kanskje noe lengre er vanlig. Noe hevelse, spesielt under øynene kan forekomme de første dagene. Noe tørr hud den første uken etter behandlingen kan også forekomme. Pigmentflekker og skjolder vil kunne få et “skittent” utseende. Dette vil vedvare i 5 til 10 dager. Har personlig ikke merket til hevelse eller rødhet, kun at pigmenteringen er ekstra synlige en periode. Jeg har en hud som tåler mye.

Hvem utførte dene behandlingen på deg? Monica Stoltenberg  som jobber hos Vital hudklinikk. Denne behandlingen har de ute på Forus om du bor i Rogaland. Vanlig laser har Vital hudklinikk også på Madla amfi. Min varmeste anbefaling går til Vital. Prismessig så er IPL laser overkommelig.

Jeg skal legge ut etterbilder også om et par uker, så skal dere få se ordentlig forskjell.

By Lisette

5 kommentarer til “NEW SKIN WITH IPL-LASER

 1. Tilbaketråkk: FOR EN FORSKJELL | By Lisette

 2. Tilbaketråkk: RESULTAT ETTER LASER BEHANDLING | By Lisette

 3. tinyurl.com

  We stumbled over here different page and thought I might as well check things out.

  I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking into
  your web page yet again.

  Svar
 4. coconut oil are

  Hey! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out.
  I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this
  to my followers! Terrific blog and amazing design.

  Svar
 5. plenty of fish dating site

  Hi there, I found your web site by way of Google even as looking for a
  comparable subject, your web site got here up, it appears to be like great.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, simply turned into aware of your blog through Google, and located that it is truly
  informative. I am going to watch out for brussels. I
  will be grateful in the event you continue this in future.
  Numerous other people can be benefited from your
  writing. Cheers!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.