Ned en klesstørrelse!

29. august 2015

Eureka / Hverdagsglimt / It Works / Mat og kos / prosjektsterk

 

Rett før sommerferien bestemte jeg meg for å gjøre noen grep når det gjelder kosthold og styrketrening. Jeg har vært målbevisst, og kjenner jeg er sterkere i kroppen en på lenge. Jeg har hatt en “skrotdag”  i  uken,  da har jeg spist godteri og det jeg har lyst på. Alikevell har jeg begrenset meg, da det skjer noe i hodet under en slik kostomlegging. Jeg har kraftig redusert sukker og halvfabrikat mat, og lager mat fra bunnen av. Det tar heller ikke noe særlig lengre tid, og smaker såååå mye bedre! Kostholdet er 80% av den sunne linje, men jeg har også brukt It works body wraps som et supplement til oppstramming av steder som er vanskelig å trene bort. Dette har gitt STORE resultater for meg.

Jeg har godt ned 1 klesstørrelse de siste 2 mnd, og det føles herlig. Den 28.september skal jeg gå på Berit Nordstrand kurset, “En ny start”.  Gleder meg utrolig mye til dette kurset, og skal nå målet mitt som er der jeg var før ungene. Selv om kroppen forandrer seg etter graviditeter, så higer jeg ikke etter samme kropp, men vil føle meg vell. Jeg kommer til å blogge om “En ny start” på bloggen.

By Lisette

4 kommentarer til “Ned en klesstørrelse!

 1. tinyurl.com

  You actually make it appear so easy together with your presentation but I
  to find this topic to be actually something that I feel I would
  by no means understand. It seems too complicated and extremely large for me.
  I am taking a look ahead for your next put up, I will
  attempt to get the hang of it!

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative.
  I’m gonna watch out for brussels. I’ll be
  grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing.
  Cheers!

  Svar
 3. quest bars cheap

  Hello! I know this is kinda off topic however , I’d figured
  I’d ask. Would you be interested in trading links or
  maybe guest authoring a blog post or vice-versa?

  My website goes over a lot of the same subjects as yours and
  I think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel
  free to shoot me an email. I look forward to hearing from you!
  Excellent blog by the way!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.