NÅR ORDENE STOPPER OPP!

6. november 2015

Blomster og planter / Hverdagsglimt

SONY DSC

SONY DSC

 

“En mann av få ord”

Hva legger du i ordene ” en mann av få ord”? Jeg tenker personlig at det er en person som ikke snakker i tide og utide, men som venter til han har noe viktig å si. Det sies vel ofte at slike personer som oftest blir lyttet til når de først sier noe. En typisk ” mann av få ord” vekker ofte min interesse, jeg blir nysgjerrig på det. Hvorfor er det alltid de som skriker høyest er den som får oppmerksomheten?  Ulike personligheter er spennende, og jeg tenker ofte over dette på arbeidsplassen min. Vi er over 60 ansatte, og når pausen starter så må jeg nødvendigvis ikke sitte med de samme hver gang. Vi mennesker søker ofte tryggheten, og komfortsonen. Noen pauser er jeg ikke alltid like pratsom, og da synes jeg det er godt å sette meg et sted med en avis. Jeg tillater meg å være stille i mitt eget, og de gangene jeg klarer det er jeg kjempe fornøyd. For meg var dette noe jeg måtte øve meg på. Ville jeg hoppe inn i en samtale med kollegaer som jeg egentlig ikke hadde lyst til? Dette gjør vi ofte ubevisst. Ta for eksempel været! De fleste er flinke til å tolke kroppsspråket. 80% viser vi faktisk med kroppen vår. Hvordan du sitter, hvordan du går, holdningen din, mimikken og tilstedeværelsen din sammen med andre.

 

Nå er helgen her, og jeg kjenner meg sliten. Det er utrolig travelt med skole/eksamener, jobb og  på hjemmebane. Helgen skal jeg bruke til å lese, og slappe av. Må få til begge deler.

 

By Lisette


 

To my english followers:

It is finally weekend. How are you gonna spend it? I will relax and study, I got 3 exam before christmas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.