NÅR KROPPEN SVIKTER

31. mars 2017

Helse / Klinikk Aktiv Helse Randaberg

NÅR KROPPEN SVIKTER Jeg har kjent diffuse smerter i venstre ankel over 1 år. Vondtene kommer kun når jeg har gått ned trapper og hjem fra jobb innimellom. Ubehagelige stikk og litt mindre skritt så har det gått over liksom. Men for et par dager siden så ble smertene der gjennom hele dagen, og plutselig så haltet jeg på jobb. I natt har jeg ikke sovet på grunn av sterke smerter i ankelen og fikk time hos legen i dag. Det ble konstantert en senebetennelse og blodutredelse rundt det vonde området. Kanskje gått litt lenge med det kan du si? Jeg er ikke så god til å ta hensyn til kroppens signaler.

Da jeg tok barneyoga kurs for et år siden traff jeg en dame som heter Marit Jensen. Vi fikk en connection umiddelbart,  jeg opplevde henne tilstede og varm. Vi ble enige om at vi skulle holde kontakt og det gjorde vi. Marit jobber som kiropraktor og driver en klinikk på Randaberg som heter Klinikk Aktiv Helse. Etter legebesøket idag fikk jeg en time i klinikken hennes for behandling. Jeg opplevde Marit like raus som ved sist treff. Hun satt av god tid til meg og spurte meg endel spørsmål i forhold til helsen min. Jeg har gått til mange kiropraktorer, men Marit har en måte å manipulere ledd og låsninger på som er med kraft og trygghet om jeg kan si det slikt. Jeg har nå fått streng beskjed om å slappe og holde foten mest mulig i ro i akuttfasen. Det blir virkelig en utfordring for meg. Samtidig så er den en tid jeg kan tørke støv av pedagikkbøkene og samle tankene. Ikke så galt at det at det ikke er godt for noe…

By Lisette

Mange som har spurt etter blusen fra By Timo, den er kjøpt hos La Femme.

En kommentar til “NÅR KROPPEN SVIKTER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.