NÅR DU KJØPER GAVE TIL DIN MOR

12. mars 2017

Blomster og planter / Foto / Interiør / Stue

HOW I LIKE IT Elsker denne kaktusvasen fra blomsterbutikken Sølvberget i Stavanger. Mens vasen og blomsten pakkes inn finner jeg ut at jeg må ha en lik, jeg falt pladask for den. Er så utrolig trøttende å la være fordi jeg ender alltid med et ekstra tur fordi jeg angrer. Kaktusvasen er et «statement» av en vase i stuen. Min mor ble kjempe glad for den og tror det falt i smak hos henne også. Ranunkelen er også utrolig vakker ensom med litt grønt.

Med hvite gulv synes alt, likevel har jeg blitt flink til å tolerere litt skitt. Det oppleves befriende, men rot klarer jeg ikke. Det må bort. 

By Lisette

2 kommentarer til “NÅR DU KJØPER GAVE TIL DIN MOR

 1. hilde

  Hei, så lekkert med hvitt i hvitt. Jeg har lenge vært sort, både mht gulv og andre detaljer, har ikke fått til det hvite, uten at det ble for søtt eller supernorsk, men det har du fått veldig godt til. Jeg er på flyttefot, og nå kommer poenget, jeg legger inn bud på et hus, hvor gulvene er parkett. Er dette det dere har i huset, og så har malt? Kan jeg spørre hva slags maling du brukte, og sitter det bra?
  mvh Hilde

  Svar
 2. coconut oil of

  What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this
  I’ve discovered It absolutely helpful and it has helped me out loads.
  I am hoping to contribute & help other customers like its helped me.
  Good job.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.