N E T T H A N D E L

29. november 2013

Ukategorisert

Jeg må si at de fleste kjøpene jeg gjør er på nettet, synes det enkelt og greit da jeg som oftest vet hva jeg vil ha. Netthandel er greit da postkontoret er 2 min unna med bil, så slipper jeg og stresse med julehandel med ungene. De er jo superglad de slipper og være med på slikt. Fram mot jul deler jeg med dere julegavetips hos to nettbutikker. Mathildes Verden sender med gleder varer til dere…
Her viser jeg en kaffekopp fra Mateus, supergod i hånden! Et stort pluss er det. Sjokolade fra Nicolas Vahè, og en deilig kaffe. Mer kommer på bloggen! Alt fra Mathildes Verden. Dem er også på trykk på link facebook. Dette er ypperlige gaver til dem du er glad i, og er fine priser. Dette skal noen familiemedlemmer få.


Riktig god helg, nå skal alt pakkes inn de neste ukene…Lisette2 kommentarer til “N E T T H A N D E L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.