N E E D

14. januar 2014

Ukategorisert

Har dere sett litt sneakpeek av katalogen til Tine K Home spring 2014? Det har jeg, og gosh så mye lekkert og hvile øynene på. Nydelige sart rosa toner, blå, sort/grå og gult er noe av nyhetene som kommer fra vår danske nabo. Dere som har har følgt meg en stund vet jeg elsker Tine K Home. Tine K home ses rundt mange hjem, og skjønner dere godt. Men på samme tiden lager vi rammen rundt vår egen stil sammen med våre interiørfavoritter forskjellig. For min del har det tatt en stund for og finne min greie når det gjelder stil og trend, for man blir påvirket av trender. Særlig om man virkelig er glad i interiør. Heldigvis er det er stopp- og det er lommeboken.Om rosa kommer inn her til våren får vi se. Men i mens trives den nye krukken fra Tine K her hjemme hos oss. Er den ikke fin? Om rosa får en plass skal det mikses med kontraster, da jeg ikke liker det sukkersøte. Smaken er som baken! 


Lisette

5 kommentarer til “N E E D

 1. Har en drøm

  Så herlig med litt rosa og gult, er veldig glad i den kombinasjonen, men i små doser:)
  Jeg og er veldig glad i Tine K, som en haug med andre, hehe, men som du sier, syns vi er gasnke gode på og finne vår greie med de samme tingene jeg, så det blir unikt likevel:))

  Ha en fin fin kveld:)

  Svar
 2. Anette Willemine

  Delikate bilder som alltid, Lisette! En nytelse å se alle de vakre bildene du tar!!
  Råfin krukke fra TineK – de har så mye lekkert! Denne pudderrosa nyanser er jo en av mine favoritter (har forøvrig to slike bokser du har i den samme farven) og det spørs om jeg må herme etter deg når det kommer til den rosa krukken. 😉

  Ønsker deg en deilig helg!

  Klem fra,
  Anette Willemine

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.