My home and soul…

16. oktober 2011

Interiør

Tenkte jeg kunne vise dere litt av stua og litt detaljer som jeg liker, bildene viser kosekroken der jeg koser meg med blogg og tv…synes den nye puten min “soul” illustrerer hva jeg synes er viktig for at jeg skal ha det godt. Sjelen må pleies…Kos dere med bildene!


Rolige farger i interiør 
liker jeg, jordfarger holder meg balansert. Rart hvordan farger påvirker oss, ikke sant?

En sofa med mye puter, det føles deilig, men lover dere at putene får sjelden være i fred. Da Ferdinand liker å hoppe i putene og det må han nesten få lov til da det er et hjem, og ikke et utstillingslokale. Vent…jo på bloggen er det det:)
Er veldig glad i paljett puta til Day! Og de nye tallputene er heller ikke feil…

LOVE

Lavt stuebord er genialt, da det ikke er i veien for å lage stilleben på bord…

Puter er fra Tine K og Dayhome, teppe fra Living, bord fra Living og den hvite skinnsofa er fra Living. Detaljer på bordet er også Tine K og potte fra sølvberget blomster. Kurven er også Tine-K. 


Klem Lisette

3 kommentarer til “My home and soul…

  1. Frøken Fryd

    Dette var verkelig flotte bilder, Lisette. For ei herlig stova du har, elsker alle putene dine, kvar og ei!! Her skjønner eg at både kropp og sjel har det godt 🙂

    God søndag!

    Klem Eli

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.