Must haves….gi bort

13. juni 2013

Ukategorisert

I samarbeid med min nye samarbeidspartner Mathildes Verden har jeg en ny giveaway her på bloggen. Ruth og sønnen Rune lodder ut to av mine sommerfavoritter fra Tine K Home. Nemlig en stråveske og et stort håndkle. Mathildes Verden er en fantastisk butikk som selger interiør, klær og blomster. Dem fører en rekke kjente merker der i blant Tine k Home, Housedoctor, Bloomingville, DayHome, Himla, Senze og Joy og Line of Oslo etc. Noe av det jeg digger er at dem selger ferske blomster og planter under samme tak. Rune har til og med jobbet hos fineste Finn Schjøll i flere år. Denne karen kan styling og blomster.

 Vil du være med på gi borten følger du noen enkle regler der du kan samle inn poeng ved følgende:

1 lodd for og være følger bloggen min.

                 1 lodd for kommentar på bloggen.

   3 lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
   3 lodd for å like Mathildes verden på facebook.
 3 lodd for og følge bloggen Mathildes Verden.
    2 lodd for og følge mathildesverden på instagram.

Alt i alt kan du samle hele 13 poeng, husk og skriv hvor mange lodd du tar og hvilke på komentarfeltet. Du kan bli med fordi om du ikke har blogg, legg igjen navn og email adresse.

30.juli kåres en vinner og får tilsendt premien! Tvi tvi

Lisette

89 kommentarer til “Must haves….gi bort

 1. Blåbærtua

  Eg elsker stråvesket og vil så klart være med,tar 9 lodd eg:)
  Fine kveld til deg❤
  Klem fra Lillian

  Svar
 2. Hverdagsrot og helgekos

  Håper på masse strandliv i år, så dette vil være praktisk å vinne i så måte..! Jeg melder meg på med 7 lodd, følger og kommentar på bloggen din, liker facebooksida til Mathildes verden og følger på instagram.

  Svar
 3. Tone

  Så kjekt !! Denne mulighet kan jeg ikke la gå i fra meg:) 10 lodd til meg:)
  Gratulerer med ny header, og god klem til deg!

  Svar
 4. HildeR

  Oy, så herlig! Klart jeg vi være med 🙂
  Følger bloggen, kommenterer, liker Matildes Verden på fb og følger bloggen – 8 lodd

  Hilsen HildeR
  mari_gull(at)yahoo.no

  Svar
 5. Monica’s Verden

  Jeg prøver lykken med 8 lodd jeg 🙂
  Følger bloggen din 1 Lodd
  Kommentar 1 Lodd
  Liker Mathildes Verden på facebook 3 Lodd
  Følger Mathildes Verden på Facebook 3 Lodd

  Krysser fingrene og ønsker deg samtidig en kjempe fin sommer.
  Stor hilsen fra
  Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com
  http://nysgjerrigheten.blogg.no

  P.s jeg har Giveaway på in lille blogg også.
  Der kan du vinne en OBH Nordica Bjørn Axen AC 2000 Hairdryer verdi 799 🙂
  Kanskje du vil prøve lykken hos meg også 🙂

  Svar
 6. KriStyle

  WOW for en nydelig giveaway, klart jeg blir med 🙂 10 lodd på meg 🙂
  Ha en giveaway på bloggen min om du vil være med!
  God helg 🙂

  Klem Kristin

  Svar
 7. Anonymous

  Heisan!

  Så flott giveaway du har – dette blir jeg gjerne med på!

  Jeg krysser fingrene med 10 lodder! 🙂
  (Liker på FB, følger bloggene, ogMathildes verden på IG 🙂

  Ha en strålende, fin sommer!

  Vennlig hilsen Sandra 🙂

  (solsasa@hotmail.com)

  Svar
 8. Petra

  Hej! Jag är med! Jag är följare av dig. Jag lägger en kommentar här och jag lägger en länk på min blogg. Det blir väl 5 lotter totalt?!

  Kram!

  Svar
 9. Dynamisk Salong

  Ohhhhh! Den stråveska har jeg bare sååå lyst på. Jeg slenger meg med i lotteriet, og håper på vinnerlykke denne gang. 2 lodd på meg! Håper du har gode sommerdager. Her er det ferie – og den nytes i fulle drag. Klem fra Beate

  Svar
 10. the Folding chair

  Hei Lisette,
  jeg prøver meg på 8 lodd fra sykesengen her!
  (Følger deg og kommenterer + følger Mathildes verden på blogg og facebook)

  Ha en flott “sommer”kveld, vakre du!

  klem 🙂

  Svar
 11. Annelise Edgarsdatter

  Hei…
  Så fin GIVE AWAY! Jeg blir gjerne med, og trekker 10 lykkelodd. Skulle gjerne linket også, men sitter med IPad’en og fikk ikke det til…
  Fortsatt fin sommer til deg. Tror jeg må innom Mathildes verden på vei hjem til trivelig Trønderlagen senere i sommer:)

  Annelise

  Svar
 12. Anonymous

  trenger du en gratis lån, er du i dårlig stand av økonomisk stress? vil du bli fri fra denne økonomiske problemer en gang for alle? Kontakt oss i dag på philipyoung248@yahoo.com for et lån med lav rente og du vil få dette lånet beløpet på kort tid. venter din reagerer

  Svar
 13. Fra huset i svingen

  Jeg tar gjerne 8 lodd 😀
  1 lodd for og være følger bloggen.
  1 lodd for kommentar på bloggen.
  3 lodd for å legge ut LINK på bloggsiden.
  3 lodd for å like Mathildes verden på facebook.

  Klem Karianne

  Svar
 14. Merete Johansen

  1 lodd for å følge bloggen.
  1 lodd for kommentar på bloggen.
  3 lodd for å like Mathildes verden på facebook.
  3 lodd for og følge bloggen Mathildes Verden.

  8 hærlige lodd flyr min vei:))

  Til stranden med plastposen jeg alltid går,
  og jeg liker ikke blikket jeg bestandig får!
  I mangel av ei kul strand-veske på armen,
  får jeg holde motet oppe ved å tenke på varmen:)

  For jeg nekter å holde meg borte fra stranden,
  for hva er vel bedre enn å stikke tærne i sanden:))))
  Rekreasjon for kropp og sjel er det,
  og resultatet kan vel alle faktisk se:))))))

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

  Svar
 15. Vimså

  Heisann.
  Så flott sommerveske.. Prøver lykken med 5 lodd.
  Følger deg fra før, i tillegg til at jeg har linket..

  Klem Mari Johanne

  Svar
 16. Beate M

  Hei, hei! Jeg vil veldig, veldig gjerne delta, og trekker 10 lodd! 😀

  Ha en flott søndagskveld!

  Mvh Beate M
  beate_myran(ætt)hotmail.com

  Svar
 17. Anonymous

  Fin giveaway du har 🙂 jeg vil også være med 🙂
  kommenterer, liker Matildes Verden på fb 🙂
  4 Lykkelodd på meg 🙂
  MVH. Elini:)
  (elini@hotmail.no)

  Svar
 18. TRUST FUNDS

  Hei kjære søkeren Jeg er Mr. Stephen Brown ved navn og jeg er eieren av Trust Funds Verden lån selskapet. Til ære for mine store gjerninger, vil jeg gjerne at du skal vite at jeg gir ut all slags lån du noensinne kunne tenke på i bare en lav rente på 3%. Skynd deg nå og gjelder for din presserende lån, slik at vi vil få lån i gang. Kontakt oss i dag på: trustfunds402@yahoo.com Søk om lån i dag og få det så fort som du ønsker det. * STEPHEN BROWN *

  Svar
 19. kate packard

  Hei,

  Er du en bedrift mann eller kvinne? Er du i noen økonomisk stress? Eller gjør du
  trenger penger til å starte din egen bedrift?

  Har du en lav kreditt score, og du vil finne det vanskelig å få lån
  fra lokale banker og andre finansinstitusjoner? løsning på
  økonomisk problem er; kate packard lån långivere

  Våre tjenester omfatter følgende:

  * Personlige lån
  * Gjeld konsolidering lån
  * Mulighet
  * virksomheten lån
  * Utdanning Lån
  * Boliglån

  Vi tilbyr lån på 2% rente per Anum.

  Vi tilbyr lån til folk som trenger økonomisk assistent med en lav rente
  rate på 2%. For å få et lån med dette selskapet, kan du fortelle nøyaktig hvor mye
  lånet du trenger og den tiden der du kan betale tilbake lånet.

  MERK: Du må oss på: kplenders@outlook.com

  Først Informasjon trengte fra deg:

  (1) fullt navn:
  (2) Beløp Needed som lån:
  (3) Telefonnummer:
  (4) Varighet:
  (5) Land:
  (6) Stat / provins:
  (7) Månedlig Inntekt:
  (8) Sivil status:
  (9) Alder / kjønn:
  (10) Låne Formål:

  MERK: Alle Responses skal videresendes til: kplenders@outlook.com for rask behandling.

  Hilsen,
  På vegne;
  KATE Packard långivere
  : Kplenders@outlook.com…………

  Svar
 20. Robert Smith

  Hei.
  Trenger du personlig eller virksomhet lån uten stress og rask
  godkjenning? I så fall kan du kontakte oss slik vi nå tilbyr lån på
  prime rente. Våre lån er sikret og trygg, for mer
  informasjon og applikasjoner, kan du svare på denne e-posten.
  roberto.finance02@hotmail.com

  Svar
 21. Mr jackson

  god dag ..
  Er du en mann eller en kvinne, er du ute etter et lån? Utvide virksomheten eller starte egen virksomhet eller betale sin gjeld, regninger, husleie? Hvis ja, så er vi svaret gi lån på 15,000.00 (€) til maksimalt 500,000,000.00 (€) med en varighet på at du har råd til, og alle typer lån, må kunden ber være: * personlige lån * virksomheten lån * Personlige Lån 2% rente, fikk i renter, for å ta oss tilbake, gjennom overholdelse av lånesøknad informasjonen nedenfor

  E-post: elanfinancialservices112@gmail.com

  lånesøknad informasjonen nedenfor

  Lån Programnavn: ____________________
  Lånebeløp trengs: ____________________
  Låneperioden: ___________________________
  Lån Formål: ______________________
  Land: _________________________________
  telefonnummer: ________________________
  Okkupasjon: ______________________________
  månedlig inntekt: __________________________
  Sivilstatus: ____________________________
  Kjønn: __________________________________
  Alder: _____________________________________
  Sex: _____________________________________

  E-post: elanfinancialservices112@gmail.com

  Svar
 22. MR MORGAN

  Kjære Søkerens

  Jeg erkjenner mottak av e-post og jeg forstår din situasjon, og jeg vet at du virkelig trenger et lån for å løse dine økonomiske problemer. Vi tilbyr lån av alle slag til en lav rente på 2% til enkeltpersoner , bedrifter og bedrifter der ute som opplever økonomiske vanskeligheter.

  Vi er villige til å tilby et lån. Alt du trenger å gjøre er å fylle lånesøknad skjemaet nedenfor og sende det tilbake slik at vi kan gå videre med transaksjonen.

  MORGANMARK500@GMAIL.COM

  Lån søknadsskjema (om hvordan du søker)

  Fornavn: ———-
  Etternavn: ———-
  Land ———-
  Lånebeløp Needed: ———-
  Lån Varighet: ———-
  Formålet med lån: ———-
  Mobilnummer: ————
  Okkupasjon: ———-
  Månedlig inntekt ————-
  Fødselsdato (åååå-mm-dd): ———
  Kjønn: ———
  Sivilstatus: ———
  Takk og Gud velsigne
  Morgan Mark

  Svar
 23. Harry James

  Jeg er Karin Paul. Jeg har et lån på 75000usd fra en utlåner. Jeg lovet å hjelpe ham med å annonsere sine tjenester til alle som har behov for lån. Ta kontakt med ham hvis du selv trenger et lån også. Harry Jmaes Financial Company. Kontakt e-postadresse: harryjames420@hotmail.com

  Svar
 24. Philip Mark

  Mine navn er Brown Fisher fra Florida, USA. Hvis du er på utkikk etter et legitimt lånefirma for å gi deg lån til en svært lav rente, bør du ta kontakt med dette lånefirmaet fordi det er hvor jeg fikk mitt lån fra 2 dager tilbake, for Mer info pls kontakt: philipmark420@hotmail.com

  Svar
 25. Philip Mark..

  Hallo,
  Jeg er Mr. .. CEO Philip Mark Finance Foundation, USA
  Vi er sertifiserte låneselskaper som tilbyr forretningslån, personlige
  Lån, bra og dårlig kreditt online lån sikret lån til beboere rundt
  Verden med dårlig og god kreditt eller konkurs for folk på svært lavt nivå
  Interesse på 3%. Disse lånene tilbys fra 5.000,00 kr
  Til 10.000.000,00? Vi tilbyr bare lån til seriøse personer.
  Her er lånapplikasjoner:
  * Søkerens navn:
  * Søkerens kontaktadresse:
  * Telefonnr:
  * Land:
  * Kjønn:
  * Alder:
  * Sivilstatus:
  * Lånbeløp kreves som:
  * Foreslåtte vilkår / lånets varighet:
  * Årlig omsetning:
  * Okkupasjon:
  For mer informasjon, kontakt: philipmark198@yahoo.com
  Ha en fin dag.
  Vennlig hilsen,
  ADMINISTRERENDE DIREKTØR.

  Svar
 26. Leo Stevens

  Jeg er Collins Mark. Jeg har et lån på $ 75000 fra en utlåner. Jeg lovte å hjelpe ham med å annonsere sine tjenester til alle som har behov for lån. Ta kontakt med ham hvis du trenger et lån også. Leo Stevens Financial Company. kontakt e-postadresse: leostevens420@hotmail.com

  Svar
 27. williams

  Hallo!!! I utgangspunktet er jeg kilde for pålitelige og praktiske verdipapirforetak / investorer som kan tilby prosjektfinansiering, forretningskapital eller kommersielle lån til mennesker, firmaer eller grupper med potensielt prosjekt og virksomhet.

  Ikke nøl med å kontakte meg hvis du / dine kontakter noen gang har behov for finansiering til deres virksomheter, prosjekter eller innovasjoner. Hvis de har noe prosjekt som krever finansiering, kontakt E-post: demoind.investment101@outlook.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.