Musikk og hvitpose

15. mai 2014

Interiør / Tanker

Lytter til fin bakgrunnsmusikk på Spotify- låten younger/ Seinabo Sey. Ukens musikktips fra fra meg til deg. Låten er passe funky og chill, og stemmen er kul.
 
 Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt, jeg beveger meg til musikk som Jazzerciseinstruktør og hører mye på musikk generelt. Noe som har forandret seg med alderen er at jeg må ha ro under løpeturer. Noen drives av musikken når de løper, men jeg er motsatt. Naturen og fuglekvitter er nok for meg. For 10 år siden hadde det vært utenkelig. Dagene med småbarn og jobb har såpass høy støynivå, at noen ganger må jeg chille uten. Musikk er et sterkt virkemiddel, jeg blir sterkt beveget av finetoner. Og liker musikk som strekker seg fra opera og housemusikk.
 
 
Hva musikk smak har du?
 
 
 
 
 
 
//den hvite posen er fra Mathildes Verden, kan vaskes i maskin//
 
Lisette

En kommentar til “Musikk og hvitpose

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.