MORE IS MORE

8. august 2017

Cahetu nettbutikk / Interiør

MORE IS MORE

Noen ganger er det “more is more” og glitter & stas som gjelder! ferm LIVINGs Salon-puter er inspirert av den dekadente stemningen i franske salonger. En knippe herlige og fargerike overskuddstekstiler fra motebransjen har blitt sydd om til en eklektisk kolleksjon puter som kun kommer i et begrenset opplag. Putene passer perfekt inn i maksimalistenes hjem, eller er et forfriskende tilskudd av farge og humør i et ellers klassisk og nedtonet interiør. Hva synes DU? Jeg simpelhet elsker dem og digger uttrykket med ananasen og flueputen. 

Jeg elsker å innrede. Huset må være ryddig og rent, da har jeg er supert utgangspunkt for å style og komme med nye ideer. Har blitt enormt glad i farger og maksimalisme iform av gjenstander og statements. Jeg liker ikke for mye dill. Skal jeg handle interiør på nett så velger jeg ofte Cahetu, trykk HER for å besøke en av mine favoritt nettbutikker. Putene får du kjøpt hos Cahetu.

Mange kommenterer blomstene hjemme hos oss. Jeg elsker blomster og liker best å sette dem sammen selv. Digger spesielle kombinasjoner og typer som for eksempel strå og en grønn kvast som vist på bildet. Tine K sofaen vil jeg ALDRI bytte ut. Super å sitte i og liker form/design.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.