MITT PERSONLIGE VALG INNEN HUDPLEIE

17. september 2016

Egenpleie / Elixir Cosmeceuticals / hudpleie / Vital hudklinikk

SONY DSC

Er det noe jeg har fått inn med morsmelken så er det å rense huden min godt. Min mor har fantastisk fin hud til å være 60 år, og jeg tror mye av grunnen er gode gener og at hun har tatt vare på huden. Jeg husker veldig godt morgenrutinene på badet til mamma som liten.

SONY DSC

 

Jeg har en sensitiv hudtype og liker produkter som ikke har for sterke lukter. Det bør lukte rent og nøytralt for at jeg skal bruke produktene. Niactil cleanser er en rens som gir en dyp rens uten å tørke ut eller irritere huden. Den fjerner fett og urenheter. Det jeg liker best med denne rensen er konsistensen på skummet og at den er lett å skylle bort. Huden i ansiktet føles rent etterpå, samt fuktet. Rensen roer ned huden, demper rødhet og tilfører fukt.

SONY DSC

 

MITT PERSONLIGE VALG INNEN HUDPLEIE

Jeg og min mor har brukt Elixir Cosmeceuticals i flere år og jeg sverger til produktene! Prismessig så ligger produktene mellom 500-1000 kr per produkt, men produktene er igjen superdrøye. Elixir er et norsk produkt som er en eksklusiv kremserie med dokumentert effekt mot aldersforandringer i huden og andre vanlige hudproblemer. Jeg har fått endel nye produkter som jeg skal teste og tipse dere om. Produktene kan du kjøpe hos Vital hudklinikk. Bor du i Stavangerområdet finnes butikken på Madla eller Forus.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.