MITT HUDPLEIE PROGRAM!

14. desember 2015

hudpleie / Hverdagsglimt

MY DAILY SKINCARE TIP

Jeg har vært nøye med huden siden jeg var ungdom, men har dessverre også vært glad i sol og solarium. Etter jeg passerte tredve er solarium noe jeg styrer unna, og om sommeren beskytter jeg ansikte/hals med høy solfaktor og hatt. Morgenrutinen starter med en rensegel til ansikt og hals. Liker beste ansiktrens som tar bort sminke i ett. Jeg har brukt Elixir i flere år, og kommer alltid tilbake til merket. Elixir koster mer en merker fra dagligvarebutikken, men igjen så har jeg produktene lenge. Elixir har ingen lukt, men igjen reparerende på solskadet hud med sine fruktsyrer. Etter rensen, bruker jeg Elixir pads. Denne går virkelig i dybden, og er som en peeling for huden. Opplever at huden min får glød, og at porene blir mindre framtredene. Etter jeg oppdaget It works for 1,5 år siden er jeg besatt av alle produktene. De lukter mildt og botanisk, og er 100% økologisk/parabenfritt. En god hudpleie krem som jeg bruker akkurat nå er fra Elisabeth Arden, den har også fruktsyrer i seg. Lip and eye kaller jeg “botox på tube” den glatter ut fine linjer under øyne, og brukes på leppekanten for en plumpeffekt. Dette virker- jeg lover! It works exfoliating peel bruker jeg én gang i uken, dette er en peeling for ansikt og hals. Denne har også fruktsyrer i seg, og dufter mango.

Jeg er er også nøye med å pleie ansikt inni mellom, og besøker Marita på Kock Parfymerier for en hudrense flere ganger i året. Hun er bare helt fantastisk!

Om jeg skulle gi deg 3 hudpleietips, så måtte det være: Nok søvn, drikk rikelig med vann og et sunt/balansert kosthold. Produkter kommer på toppen av tipsene mine.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.