MITT FØRSTE STRIKKEPROSJEKT

3. november 2016

Strikkeprosjekt

Jeg gleder meg til å lære og strikke min første genser, har bestilt garn og strikkepinner. Resten tar YouTube seg av…Så stay-tuned på bloggen framover for resultat. Det blir en typ Skappel genser som jeg kan bruke skjorte under med de nye skinnbuksene. Liker å mixe ulike tekstil materiale. Denne genseren er kjøpt på Lindex, og er en favoritt om dagen.

 

JEG ELSKER STRIKKE GENSERE

Ingenting slår en hjemmestrikket genser, det er bare at jeg ikke har “kunst og håndverk genet” i meg. Men jeg skal gi det et forsøk, så får jeg heller krype til svigermor eller tanten min for litt hjelp. Det ser så beroligende ut å strikke istedenfor å surfe på sosialemedia. Lurt eller hur?

By Lisette

En kommentar til “MITT FØRSTE STRIKKEPROSJEKT

  1. Ailin

    Strikkegensre er favoritt her også, har blitt en ny nydelig burgunder til meg selv siden sist? Håper du fikk til din første genser og at gaven fra forrige innlegg har blitt brukt ??

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.