MITT FØR OG ETTERBILDE!

9. juni 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger

SONY DSC

Venteværelse i klinikken er innredet innbydene og flott.

Lundborgklinikken i Stavanger

SONY DSC

 

Dette bildet er kun etter 3 behandlinger på magen. Jeg har gått inn -6 cm under navlen som var mitt problemområde etter graviditeter.

13407404_10157171305350128_528216079_n

MITT FØR OG ETTERBILDE ETTER CRYO21

Flere lesere har vært nysgjerrig på min behandlinger hos Lundborgklinikken. Jeg utførte min tredje behandling på magen i dag, og det er først idag jeg så STORE endringer på bildene. Merket etter to uker etter første behandling at buksen satt noe løsere. Hele behandlingen er behagelig og smertefri. Resultatet på denne Cryo21 maskinen er varig, og er ingen quick-fix noe jeg liker.  Jeg merker enormt godt forskjell på buksene mine, og det gjør at jeg føler meg bedre med meg selv. Selve Cryo behandlingen tar kun 30 min, og man må vente 14 dager til neste behandling. Maskinen kan brukes på ulike områder, og er geniall for cellulitter.

Jeg har utført en rekke tester hos Lundborgklinikken, og en av dem er en omfattende helsetest. Denne skal jeg skrive mye mer om etterhvert. Alt i alt står det bra til med helsen min, men jeg skal settes på et kosthold i 14 dager for å se om jeg reagerer på noen matvarer. Wish me luck! Heldigvis er dietten ikke preget av noe kcal tak, men ren og sunn mat. Mer info kommer på bloggen.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.