Mitt eget selskap

20. juli 2014

Inspirasjon / Tanker

I dag har jeg vært for det meste av dagen i mitt eget selskap! Mine foreldre hentet ungene, og jeg fikk mange timer på solberget med havet som nærmeste nabo. LUKSUS! Jeg er så glad av at jeg ikke er avhengig av å være med noen hele tiden, jeg nyter timene og dager alene- nettopp i mitt egen selskap. Må av og til ta meg sammen, da jeg liker og omgås andre også. Men for meg er roen av og ikke prate med noen sinnsro, ingen barnehyl, ingen plikter det og gjøre ingenting fornuftig- deilig.
 
Lisette

7 kommentarer til “Mitt eget selskap

 1. helen og gutta

  jeg nyter å være alene, like mye som jeg storkoser meg sammen med andre, en fin balanse på dette er midt i blinken for meg. nydelige bilder du viser, og fortsatt god sommer. ps: hvor har du kjøpt det runde teppet foran terrassedøra ?

  Svar
 2. tinyurl.com

  Hi there just wanted to give you a quick heads up.
  The words in your post seem to be running off the screen in Opera.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser
  compatibility but I figured I’d post to let you
  know. The design and style look great though! Hope you get the problem
  solved soon. Kudos

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.