MINE VARIGE LIVSSTILSENDRINGER

13. november 2016

Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger / Trening

15049823_10157881633750128_819473982_n

Min mann sendte en bilde av meg i fra februar 2016. Jeg ser en trøtt, oppblåst og trist dame. Denne perioden var fortsatt ryggen min skrenten, og jeg startet såvidt med små joggeturer i februar. Det var tungt, men jeg merket raskt progresjon i formen. Ryggen ble også mer medgjørlig med økt styrke og kondisjon. I april 2016 bestemte jeg meg for å legge om livsstilen og finne tilbake til gamle jeg. Lundborgklinikken i Stavanger har hjulpet meg stort i forhold til helseundersøkelser og kostholdsveiledning. Min takk går til Malin og Lillian som har heiet på meg hele veien. Bildet til høyre på begge er i dag.

15033559_10157881635960128_1052358623_n

SÅ HVORDAN HAR DET GÅTT SIDEN SOMMER

Jeg er fortsatt forsiktig med hva jeg spiser, men følger ikke kostopplegget slavisk. Koser meg i helgene, noen helger mer en andre. Prøver å holde meg likevel unna raske karbohydrater og melk. Noe som gir meg betennelsestilstander. Energien er på topp, og det er deilig å bruke de samme buksene som jeg brukte for 10 år siden. Huden min har blitt bedre i forhold til kviser og glød, da dette henger sammen med kosten. Når det gjelder trening så blir det vanskelig når mann er bortreist og med to unger som går på aktiviteter hver dag. Destod viktigere er kosten for meg.

By Lisette

4 kommentarer til “MINE VARIGE LIVSSTILSENDRINGER

 1. http://tinyurl.com/

  I have been exploring for a bit for any high-quality articles or
  weblog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled
  upon this site. Reading this information So i’m happy to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I came upon exactly what I
  needed. I such a lot definitely will make sure to do not put out of your mind this website and give
  it a look on a continuing basis.

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  What i don’t realize is if truth be told how you’re not actually a lot
  more neatly-favored than you may be now. You are so intelligent.
  You recognize thus considerably with regards to this topic, made
  me in my view imagine it from so many various angles.

  Its like women and men don’t seem to be involved unless it’s one thing to do with Lady gaga!
  Your personal stuffs great. All the time deal with it
  up!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.