MINE SUMMER ESSENTIALS

29. mai 2018

Interiør

SUMMER ESSENTIALS

På slike varme dager må jeg bruke en hatt eller caps for å beskytte hodet. Håret blir brennende varmt i sola og for ikke snakke om en falmende hårfarge. Hatten beskytter også ansiktet mot for mye solstråler som igjen utsetter ansiktet for aldring. Ja, jeg bryr meg om hudhelsen min! Leopard sneakers er fra Diemme, disse er bare de beste skoene jeg noensinne har hatt på foten. I dag går jeg for komfort. Stort pluss er at de er kule. Silkeblusen er fra danske Rosemunde. Denne skal jeg bruke under cardigan, eller å spice opp et anstrekk med blonder og silke. Det er spesielt fint til ull på kjøligere dager. Et magasin er også et must når jeg har tid i mellom eksamenslesing. En favoritt er Costume.

6 kommentarer til “MINE SUMMER ESSENTIALS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.