MINE SHOPPING OG FASHION TIPS!

7. desember 2015

Klær og mote / Selfie

HVORDAN KLE SEG PÅ BUDSJETT

Klær og skjønnhet opptar de fleste kvinner, i mer eller mindre grad. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er over middels interessert i klær og mote, men følger aldri motebildet slavisk. Til hverdags går jeg i vanlig hverdagstøy, jeans og store ullgensere er favoritten for øyeblikket. Jeg kan friske opp et antrekk med et stort skjerf eller noen freshe sko. På bildet ovenfor ser du meg i en klassisk trenchcoat med hvite sneakers til- funker supert til et hverdagsantrekk! Ønsker du å kle opp kåpen velger du et par med heler. Når det gjelder mote på budsjett handler jeg ofte på nettbutiken til HM, der finner jeg klær som jeg bruker på jobb og til fest. Ofte kombinerer jeg dyrt og billig. Skal jeg handle litt pent tøy i distriktet der jeg bor, handler jeg ofte på SELFIE. De fører tøy fra dyrt til billig. Love that! Skal du spare litt når du handler, velger du jeans fra HM. Kvaliteten er super, og da har du råd til å investere i en dyrere jakke for eksempel. Skotøy ser jeg aldri på prisen, her unner jeg mer litt luksus. Føttene trenger plass, og jeg velger sjeldent spisse sko lenger. Jeg er glad i smykker som ikke tar for “mye plass” i uttrykket sitt, og det finner du også i kjedebutikkene som Lindex og Cubus. Den lille sorte velges ofte nå til julebordet, den kan du dresse opp eller ned med smykker og leppestift. Mørk leppestift gir “partylooken” øyeblikkelig effekt. Gulldetaljer er nydelig mot sort! Velg en fuskepelse over, og du er klar for fest.

Collagen ovenfor er i fra butikken Selfie, alt finnes HER i nettbutikken om du ikke bor i Stavangerområdet.

By Lisette


Clothing and beauty occupies most women. I must honestly admit that I’m above average interest in clothes and fashion, but I never follow fashion slavishly. A common look I go for  jeans and big sweaters are the favorite for the moment. I can liven up an outfit with a scarf or some cool shoes. In the picture above you will see me in a classic trench coat with white sneakers addition works out nicely with a casual! When it comes to fashion budget shopping, I often online shop for HM, where I find clothes that I use at work. Often I combine expensive and cheap. Should I buy some nice clothes in the district where I live, I trade often selfies. The leading clothes from expensive to cheap. Love that! Are you going to save a little when you shop, choose jeans from HM. The quality is super, and then you can afford to invest in an expensive jacket for example. Footwear I see never on price, here I begrudge a little more luxury. Your feet need space, and I choose rarely pointed shoes anymore. I am fond of jewelry that does not take too “much space” in their expression, and it is also available in chain stores that Lindex and Cubus.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.