MINE MÅLSETTINGER PÅ BLOGGEN!

18. april 2016

Helse / Selfie

MINE MÅLSETTINGER MED FITFOCUSE UTFORDRINGEN

Både min mann og meg er godt i gang med trening og gode kostvaner, og i dag hadde vi en fin løpetur sammen. Det regnte og blåste, og var noen tunge 8,4 km. Følelsen etterpå er likevel bonusen! Suppen stod klar i kjøleskapet, og da gjenstod det bare å koke egg. De siste dagene har jeg kjent meg litt sulten, spesielt på kveldstid. Har tatt meg et eple, og vet at det er normalt å kjenne seg sulten i starten av en kaloriredusert kost. Kanskje jeg har spist for lite i løpet av dagen, eller så er det psykologisk. Målet mitt mitt fitfocuse utfordringen er å komme der jeg var før jeg ble gravid med nr 2. Jeg gir meg selv en klapp på skulder for arbeidet jeg har gjort så langt. Siden i fjor har jeg gått ned en klesstørrelse. I dag bruker jeg medium, og målet er str 38-40.

Hva synes du om den fine blusen fra Line of Oslo? Den er kjøpt hos SELFIE. Skal bruke den sammen med jeans eller sort bukse. Kul til sneakers eller pumps!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.