MINE FINESTE KJØP I ÅR PÅ ET INNLEGG

17. desember 2016

Lafemme / Selfie Fashionstore

MINE FINESTE KJØP PÅ ET BLOGGINNLEGG I år har jeg kjøpt mest klær og sko hos SELFIE og  LA FEMME. Begge butikkene har nettbutikk, og er en stor favoritt hos meg. Denne kjolen sitter som en skudd, en florlett kjole som er flatterende på de fleste kropper. Den er blå med blomster som er en av mine favorittfarger.

Disse skoene fra LA FEMME er fra det italienske merker SUPERGA, disse er så kule at jeg måtte ha et par i hvitt og blått. Vet at disse blir like populære neste vår. Skoene er også kjempe gode på foten.

Denne trenchcoaten er fra Filippa K og er i en ullblanding kvalitet. Dette er en jakke som aldri går av motebildet. Den kan dresses opp med et par hæler eller med et par sneakers. Jeg digger begge deler. Denne er kjøpt hos SELFIE.

Skal jeg definere stilen min så måtte jeg sagt klassisk med en twist. Det vil si at jeg er glad i detaljer, men liker den tidløse stilen. Parajumpers er et kjøp jeg aldri har angret på. Også kjøpt hos LA FEMME.

Enda et par med Superga sko, kjøpt hos La Femme.

Jeg har mange ulljakker, men ingen som er så fin som denne Sandjakken fra Selfie. Det som er så kult med denne at jeg kan snu den, så blir den i gråmelerte farger. To jakker i en kan jeg like.

Denne kjolen har jeg fått utrolig mye skryt av. Den er enkel i snittet, men sitter som et skudd på kroppen på grunn av A-snittet. Merket er Designers Remixx, kjøpt hos SELFIE.

Jeg har mange fine merker i garderoben min, men blander dyrt og billig. Så alt i garderoben min er ikke bare dyrt, så det er sagt. Skinnbuksen og Julie Fagerholt genseren min er en favoritt i skapet mitt. Skinnbuksen er fra Desginers Remixx. Alt kjøpt hos SELFIE.

Til slutt er mitt siste kjøp i år er den fantastisk kule skoen i skinn. Denne er utrolig god på foten også. Noe som er et must for mine føtter. Kjøpt hos SELFIE.

Nettbutikkene finner du HER og HER.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.