MINE FAVORITTER I SMYKKESKRINET

5. november 2016

ByTone / Smykker

WISH UPON A STAR 

Jeg elsker minimalistiske smykker, det må være diskré og lite prangende for at jeg skal gå med det. Dette er et eksempel på smykker jeg kan like! Stjerner er et symbol for høye mål og håp, noe som passer meg og min personlighet. Synes også utrykket er enkelt og rent. Dette skal jeg kombinere med flere smykker, noe jeg skal vise i et annet innlegg.

 

Jeg oppdaget smykkebutikken til Tone for noen måneder siden på Facebook og fallt pladask for det enkle designet og de overkommelige prisene. Tone lager alle smykkene for hånd, og hvert smykker er derfor unikt. Perfekte julegavetips til mor, venninne, nyfødt eller bestemor som har alt. Hva synes du?

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.