MINE BESTE HUDPLEIE TIPS

22. september 2016

Egenpleie / Elixir Cosmeceuticals / hudpleie / Vital hudklinikk

SONY DSC

I løpet av årenesløp så prøver man gjerne ulike kremer og produktmerker, personlig vender jeg ofte tilbake til de produktene som gir resultater og som passer lommeboken min. I dette innlegget skal jeg gi mine beste hudpleie tips som funker for meg!

SONY DSC

SONY DSC

 

Første bud er å rense huden morgen og kveld med en god rens som tar bort smuss, fett og sminke. Jeg må ha produkter som tar bort alle tre, ikke en bare for øyne. Orker ikke å ha tusen produkter, men en 2 in 1 er perfekt.

SONY DSC

RETINEXT fra ELIXIR COSMECEUTICALS er en aktiv  gel som reparerer og forebygger linjer. Jeg har vært en aktiv soltilbeder, og er ekstra forsiktig med huden nå som huden er mer voksen. Gelen er en aktiv vitamin A krem som forebygger områder, linjer, rynker, ujevn hudtone, solskader, store porer og urenheter. Digger denne, og kan kjøpes i en mindre tube om du vil ha den som reisestørrelse eller har en strammere lommebok.

SONY DSC

MINE BESTE HUDPLEIE TIPS

En god peeling og maske bruker jeg 1-2 ganger i uken, og et ansikts serum som heter CEACTIL EVERYDAY fra Elixir. Serumet er et høy konsentrert C-vitamin som virker pleiende og fuktighetsgivende. Dette serumet får huden min til å gløde, og er et av mine favoritt produkt fra denne serien. Å bruke en fuktgivende ansiktsmaske er ekstra viktig nå som vi går inn i den kalde årstida, med tørr og kald luft ute og tørr og varm luft inne.

Vask, skrubb, oljekontroll og beskyttelse er tre ord som er viktige innen hudpleie har jeg erfart. Vask huden to ganger daglig og tilfør solbeskyttelse. Da gjør du det optimale for huden din har jeg erfart.

Drikk nok vann! Huden er vårt største organ og trenger masse fukt som vi kan få via vann, bær og grønnsaker. Jeg vet at kostholdet har sykt mye å si for min egen hudpleie, spiser jeg usunt merker jeg det på huden i forhold til urenheter og glød. Jeg elsker avocado, og de ukene jeg spiser denne frukten hyppig merker jeg forskjell på huden min.

Beskytt ansiktet med solkrem! Jeg bruker en dagkrem med solfaktor 50.

Nok søvn er essensielt for min hud, og jeg husker perioden jeg jobbet kun nattskift som sykepleier. Jeg hadde poser under øynene og huden så generelt sliten ut.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.