9 AV MINE FAVORITTBUTIKKER!

12. oktober 2015

Inspirasjon / Interiør / Klær og mote

Filippa K jakke, fra SELFIE

Adiadas sko og kjole fra Olivias hus

Rudolf care hudpleieprodukter fra Cahetu

Yvonne Koné pumps fra Olivias hus

Run and relax

Jielde lampe og leopard pute fra: Mathildes Verden, Octypuslysestake fra Fin Stil, pute og bambusbord fra Milla interiør.

De fleste damer er glad i interiør, skjønnhetsprodukter, klær og mote.  Jeg vil derfor dele med dere mine shoppingsteder på nett og i vanlig butikk.

 • Bor du i Stavanger så må du besøke Tastasenteret, butikken heter SELFIE!!!!! Hygggelig betjening, interiør og fashion på et sted. Her kjøper jeg alt i fra interiør, sko, jakker, gensere og bukser. De fører fantastisk fine merker! Pluss jeg er absolutt for å støtte lokalbutikker i nærmiljøet.
 • Er jeg i Kristiansand besøker jeg alltid Olivas hus og Milla interiør. Disse to butikkene har alt jeg liker innen interiør og klesmerker. Begge butikkene er kjempe flinke med styling-innbydene og pent.
 • Mathildes Verden er bare den fineste interiørbutikken. Har aldri personlig besøkt butikken, men skal gjøres en dag. Jeg har blitt godt kjent med Ruth og Rune som driver butikken, og hatt jevnlig kontakt med Rune. Rune skriver i KK Livings spalte om blomster og interiør. Rune er bare sykt dyktig på det han gjør! Han har øyet for detaljer, og har hjulpet meg i mange “interiørkriser”.
 • Cahetu er en av Danmarks største bolig-nettbutikker med et stort utvalg av lekker dansk design. I 2014 lanserte vi Cahetu.no, etter stor etterspørsel fra norske kunder. Nettbutikken fører alt i fra klær, interiør, skjønnhetsprodukter og sjokolade. En av mine desidert beste og bredeste nettbutikker!
 • En av mine første blogg samarbeid var Designstjerner! Sissel er et rivjern av en dame, hun driver 2 store nettbutikker. Sam og Sofie(barnebutikk) og Designstjerner. Her kjøper jeg alt i fra barnetøy til interiør! Er faktisk en av Norges største nettbutikker.
 • Treningstøy til løping, studio eller yoga? Da handler jeg tøy fra norske Run and relax. Ingen over eller ved siden når det gjelder komfort og kvalitet. SELFIE i Stavanger fører også dette merket!
 • Leter du etter interiør som ikke alle butikker har? Da besøker du nettbutikken, Fin Stil. Rask levering og service!

P.S Dette innlegget er ikke sponset, jeg liker å framsnakke butikker jeg liker!

 


Today I give ” a shout out” to different shops online and at shopping stores ! I love interior and fashion. But now I am a student, so my wallet has to remain closed. Soon It´s my birthday…

 

By Lisette

En kommentar til “9 AV MINE FAVORITTBUTIKKER!

 1. Har en drøm …

  Mange flotte butikker her 🙂
  Jeg har mine favoritter jeg og, koselig og lage et innlegg om det 🙂

  Mathildes Verden er en butikk jeg gjerne drømmer om å besøke, med et lite cafebesøk ved siden av 🙂

  Ha en fin fin kveld, og takk for pakken i posten – lekkertsmekkert:))

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.