MINE 5 FAVORITT PARFYMER!

24. juni 2016

Egenpleie / Hverdagsglimt

 

JEG MENER AT DUFTER SIER NOE OM PERSONLIGHET

Jeg har mange dufter i skapet, men har flere favoritter som har følgt meg siden ungdommen. Å finne den riktige parfymen kan enten handle om å finne en duft som gjenspeiler «essensen av deg», men en parfyme kan også brukes for å gi deg selv en følelse av hvem du vil være den dagen – om det er flørtende, sensuell, sterk eller selvsikker. Personlig liker jeg dufter som er «tunge», men disse bruker jeg riktignok kun på spesielle anledninger. Dagsformen spiller også inn når jeg velger lukter jeg skal ha på meg etter dusjen. Du kjenner deg kanskje igjen her? Noen dager slår jeg til med en tunge dufter til hverdags, og da er kanskje dagsform og humør åpent fordet.

Her er mine favoritter:

1.Angel, by Thierry Mugler, denne bruker jeg når jeg skal være ordentlig fin. Den dufter annerledes, og gir en unik lukt. Min desidert beste parfyme, denne har jeg brukt siden jeg var 20 år.

2. Black opium, synes jeg også er mystisk og lett på samme tiden.

3. Miss Dior, den er søtere og elegant i duften.

4. Byredo Parfums, er kanskje den duften jeg bruker til hverdags.

5. Michael Kors, Jasmine. Denne er min favoritt når det gjelder lette dufter. Denne har jeg ofte på meg på jobb. Lukter rent og himmelsk.

Da ønsker jeg deg GOD HELG!

By Lisette

 

3 kommentarer til “MINE 5 FAVORITT PARFYMER!

 1. åpent hus

  spennende med dufter
  vekker minner
  kobler følelser og tanker sammen

  jeg merker at jeg velger blant mine 2-3 parfymer etter sinnstemning
  om jeg trenger litt ekstra omf eller om jeg er i det milde diskret hjørnet 🙂

  Svar
 2. Wenche

  Goe greier:)Meen jeg er superallergisk:(Og det,det er noe dritt.Svært svært få parfymer jeg tåler,dessverre.Og det er et mareritt,så det er to sider..minst med godlukter!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.