MINE 3 BESTE BRIGHT LINE EATING TIPS

28. januar 2018

Bright Line Eating / Egenpleie / Helse

 

MINE TRE BESTE SPIS DEG FRI MED BRIGHT LINE EATING TIPS

Jeg har følgt «Spis deg fri» med Bright Line Eating i over 4 månder. De fire linjer har blitt brutt flere ganger med sukker og mel,  men jeg gir ikke opp. Målet skal jeg nå, men det kan ta tid og jeg tillater meg tiden det tar. Et rom er ikke bygd på en dag, dette skal være en varig livsstilendring ikke en quick fix. Det å hoppe opp på hesten er lettere idag, selv om jeg merker at brudd på linjene setter spor i tankene. Likevel møter jeg meg selv med egenkjærlighet når jeg har spist godteri. Spiser jeg et kakestykke så nyter jeg det, istedenfor å grafse det i meg og straffe meg selv med piskeslag etter utskeielsen. Opplegget til kursholder Irina Lee har vært en reise uten dimensjoner for meg. En indre reiser der refleksjoner har vært mye av jobben. Hver uke fikk vi åndelige prisipper som gav mening og klarhet. Den første uken var «mot» et av de første åndelige prinsipper vi fikk presentert. Mot til å sta imot cravings eller mot til å ta vare på kroppen. Man kan tolke prinsippet som man vil. Ukentlig fikk vi ulike yoga possisjoner som vi kursdeltakere kunne utføre hjemme. En tilnærming som var mye mer en diett. 

Det å være 13 kg lettere er en fantastisk følelse. Kroppen og stegene er lettere, ingen tvil. Bright Line Eatings madplan består av rent kjøtt og masse grønnsaker, pluss frukt. Jeg nyter hvert måltid og synes at 3 måltider til dagen fungerer ganske fint.

Skulle jeg gi deg 3 tips i forhold til Bright Line Eating:

1. Ta en dag og et måltid om gangen. Da er det lettere og lykkes med metoden.

2. Hver søndag prepper jeg 3-4 lunsjer som jeg rask kan bringe med på jobb. 

3. Sørg for nok søvn og stress ned. Gi deg selv tid og egenkjærlighet.

 

4 kommentarer til “MINE 3 BESTE BRIGHT LINE EATING TIPS

 1. http://tinyurl.com/

  certainly like your web-site but you have to test the spelling on quite a few of your posts.

  Many of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to
  tell the reality then again I’ll surely come again again.

  Svar
 2. http://tinyurl.com/

  Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout
  out and tell you I genuinely enjoy reading through your articles.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same topics?
  Thanks a lot!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.